Libnet.ro
UNICEF

11:00

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

B1 B1,
Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar. continuă pe B1

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Maternitatea din Romania unde medicii nu mai fac avorturi la cerere. Sunt acceptate doar avorturile terapeutice

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Botosani a declarat ca la Maternitatea din localitate nu se mai fac avorturi la cerere. El a mai spus ca in anul 2018 nu a mai avut loc niciun avort la cerere, doar terapeutice.

Apple a prezentat cel mai scump smartphone al companiei

Apple a prezentat ieri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters.

iPhone XS Max, cel mai scump iPhone din istorie. Cat costa

Apple a prezentat miercuri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters. Gigantul american a lansat.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Vladimir Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a sustinut ca Federatia Rusa este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a spus ca Rusia este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pna acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Preturile pornesc de la 1.099 dolari

Apple a prezentat iPhone Xs, o versiune mai puternica a varfului de gama, dar si XS Max, telefonul cel mai mare si mai scump lansat vreodata de compania din Cupertino. Preturile pornesc de la 999 dolari pentru XS si de la 1. 099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat si cea de-a patra generatie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare si poate fi folosit si pentru electrocardiograme. Apple a prezentat si iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasa din sticla si aluminiu si preturi de la 749 dolari. Stirea se actualizeaza.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Dragnea: Cel mai trziu saptamna viitoare Ordonanta 6/2016 va fi picata n Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Ordonanta de Urgenta 6/2016 emisa de Guvernul Ciolos va fi respinsa in Camera Deputatilor cel mai tarziu saptamana viitoare, potrivit Agerpres. in alta ordine de idei, Dragnea a mentionat ca PSD intentioneaza sa declanseze o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei pe tema reformarii Justitiei.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )