Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO TOP 10 Cele mai tari zece glume in imagini, dupa Brazilia - Germania 1-7

Online Sport Online Sport,
FOTO TOP 10 Cele mai tari zece glume in imagini, dupa Brazilia - Germania 1-7

Infrangerea umilitoare a Braziliei a trimis ecouri in toata lumea. Pe retelele sociale au aparut glume in imagini pe tema acestui meci, cea mai emblematica fiind una cu statuia lui Hristos de la Corcovado decoland din Rio. O alta imagine excelenta este cu Luis Felipe Scolari aratand cate goluri trebuie sa primeasca Brazilia. continuă pe Online Sport

Forbes a hoatarat! Afla care sunt cele mai puternice 10 actrite de la Hollywood in 2014!

Jennifer Lawrence, Angeliina Jolie, Merryl Streep si sandra Bullock sunt doar cateva dintre actritele extrem de bine cotate de la Hollywood pe care Forbes le-a inclus anul acesta pe primele locuri ale topului Celebrity 100!.

VIDEO CM 2014: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter - record de peste 35,6 milioane de mesaje. Cele mai tari 10 reactii la esecul Selecao

Partida dintre reprezentativele Braziliei si Germaniei, contand pentru semifinalele Cupei Mondiale, a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, inregistrandu-se un numar de peste 35,6 milioane de mesaje.

Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon

Editia 2014 a Wimbledon este deja in istorie, moment pentru a trece in revista cele mai bune si cele mai proaste momente din acest turneu. Simona Halep intra si ea in top.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

TOP: cele mai mari companii in functie de cifra de afaceri

Grupul american de retail Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri, inaintea unor grupuri petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului publicat luni de revista Fortune. Cifra de afaceri cumulata a.

Top 10 locuri in care te poti bucura de un picnic intr-un decor feeric!

ADPM iti prezinta astazi 10 dintre cele mai frumoase locuri din lume in care vara asta si nu numai) pe poti bucura de un picnic ca la carte intr-un decor de vis, locuri recomandate de specialistii de la National Geographic.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Salariul mediu net din mai:1682 lei. Cele mai mari salarii -in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (5512 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (959 lei)

In luna mai 2014, salariul mediu brut a fost de 2328 lei, cu 2,8% mai mic decat in luna aprilie 2014, a anuntat luni Statistica. Salariul mediu net a fost de 1682 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 53 lei -3,1%). Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5512 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 959 lei), se mai arata in comunicatul Statisticienilor. Aceasta scadere se datoreaza faptului ca in luna aprilie au fost Pastele, ocazie cu care anumite companii au dat prime salariatilor, urcand valoarea salariului mediu/industrie. In luna urmatoare, cand primele nu s-au mai acordat, a rezultat in mod evident o valoare mai mica a salariului.

Cele mai amuzante 10 citate despre dragoste

De cele mai multe ori nu reusim sa ii transmitem persoanei iubite tot ceea ce simtim pentru ea si ajungem sa scoatem cateva perle pe gura care fie sunt interpretate gresit, fie starnesc rasul persoanei iubite.

INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Dr. Ierima Augustin, medic specialist Alergologie si Imunologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati, a explicat pentru cititorii MedLive care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros, cum le putem preveni si ce masuri putem lua in momentul in care apar simptomele. Dr. Ierima Augustin are propriul sau cabinet de alergologie in Galati, dar a explicat in cadrul interviului de ce a luat decizia de a lucra in Hyperclinica MedLife si care este importanta unei echipe de medici profesionisti pentru un diagnostic cat mai bun si un tratament eficient.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2674 seconds )