Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Vrancea, vizata de controverse cu iz politic

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Vrancea, vizata de controverse cu iz politic

Fosta si actuala conducere a Consiliului Judetean Vrancea au viziuni diferite in legatura cu destinatia cladirii de patrimoniu, care ar putea ajunge fie palat al copiilor, fie sectie a unei universitati. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase femei trecute de 50 de ani. 8 doamne care arata traznet, chiar si la asemenea varste

Unele dintre vedetele trecute de 50 de ani, arata din ce in ce mai bine, desi au mai mult de o jumatate de secol de viata. Ele se situeaza in topurile celor mai atragatoare si dorite femei din lume. Cateva dintre acestea chiar mai bine decat femeile de 30 de ani. Iata 8 doamne care .

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Va invitam sa va delectati in continuare cu cateva dintre bijuteriile exclusiviste purtate de celebritati pe inelar.

Cele mai frumoase calatorii cu trenul in Europa. in ce tari poti vedea privelisti de basm

Cu toate ca suntem in pandemie, asta nu ne impiedica sa visam. Sa visam la anumite lucruri, si de ce nu la calatorii cu trenul prin Europa. Putem sa ne imaginma calatorii de basm si privelisti parca scoase dincarsile cu basme. Cele mai frumoase calatorii cu trenul in Europa Cei de la Euronews s-au gandit .

Unul dintre cele mai grave atacuri cibernetice tocmai s-a intamplat. Care au fost tintele

Universal Health Services, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din SUA, a fost lovit de un atac de ransomware. Atacul a lovit sistemele UHS duminica dimineata devreme, blocand.

Licitatia pentru cea mai frumoasa cladire din Baragan, finalizata. Cat va costa restaurareaPalatului Prefecturiidin Calarasi, construit in anul 1895

Reabilitarea Palatului Prefecturii, una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Calarasi, aflata intr-o stare avansata de degradare, a intrat in linie dreapta. Modernizarea monumentului a fost estimata la 50 de milioane de lei, iar lucrarile vor fi finantate de Consiliului Judetean Calarasi.

Germania a anuntat o noua strategie de combatere a raspandirii coronavirusului. Merkel: Probabil este una dintre cele ieftine si mai eficiente metode

Germania a introdus ventilarea spatiilor interioare in formula guvernamentala de combatere a pandemiei COVID-19, cancelarul german Angela Merkel explicand noua masura ca probabil una dintre cele mai ieftine si eficiente metode de stopare a raspandirii virusului, relateaza The Guardian.

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

Top 5 cele mai frumoase citate din Arsenie Boca

Arsenie Boca este, probabil, ceamai populara figura religioasa din ultimele decenii din Romania. Profetiile sale continua sa uimeasca peste timp cu acuratetea lor, fiind cautate si analizate de.

Cu el se iubeste Iuliana Luciu? Ruby a dat-o de gol dupa ce s-a dus la el acasa: Sa-ti traiasca barbatul

Ruby a dat-o de gol! El sa fie norocosul iubit al Iulianei Luciu? Iata cum a reactionat fosta vedeta de la Asia Express cand si-a dat seama ca este filmata! El este barbatul cu care se iubeste Iuliana Luciu?! in varsta de 33 de ani, Iuliana Luciu este una dintre cele mai frumoase prezente din .

RAPORTUL COMISIEI EUROPENE PRIVIND STATUL DE DREPT: Romania nu mai este una dintre oile negre ale UE

Cele mai atacate tari in Raportul CE sunt Ungaria si Polonia * Modificarea legilor justitiei din tara noastra - obiectiv prioritar pentru independenta sistemului judiciar, arata CE Modificarile legislative controversate - printre care se numara si cele privind infiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) -, cu impact negativ asupra independentei justitiei, sunt aplicate in continuare in Romania, arata Comisia Europeana in raportul privind statul de drept pe intreg teritoriul Uniunii, publicat, ieri, pe site-ului forului european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )