Libnet.ro
UNICEF

19:31

FOTO Una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis, imagini de senzatie pe o plaja din Maldive

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis, imagini de senzatie pe o plaja din Maldive

Sezonul de varf din tenis este incheiat, astfel ca toate vedetele din circuit isi incarca bateriile in vederea anului 2019. continuă pe Adevărul

FOTO Sloane Stephens, fara lenjerie! Americanca s-a pozat intr-o ipostaza provocatoare in fata oglinzii

Americanca Sloane Stephens, finalista la Turneul Campioanelor de la Singapore, este una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis din circuitul WTA.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Politia italiana a confiscat marti opt vile de lux construite ilegal in Roma de catre cea mai infama si inradacinata grupare mafiota, intr-o actiune care a implicat circa 600 de politisti, scrie Reuters. Primarul orasului, Virginia Raggi, care a urmarit operatiunea impotriva mafiotilor din clanul Casamonica, a declarat ca proprietatile vor fi demolate pana la sfarsitul anului.

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile.

Marea artista A CEDAT! DRAMA fara margini in muzica populara! Rugaciuni pentru MARIA ... (FOTO)

Una dintre cele mai iubite artiste de la noi a povestit prin ce clipe grele a trecut in urma cu mai multi ani. Maria Loga, caci despre ea este vorba, a vorbit despre momentul in care i-au fost furate.

Cu cine s-a sarutat pe gura Andreea Esca: Imaginea face inconjurul Romaniei! (FOTO)

Andreea Esca, una dintre cele mai faimoase prezentatoare TV din Romania, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alexandre Eram, un om de afaceri de origine franceza. Acum 18 ani, cei doi au.

Stirile ProTV: Orasul care n 40 de ani s-a transformat din sat de pescari n una din cele mai bogate metropole din lume VIDEO

Unul dintre motivele pentru care China a reusit sa devina a doua economie a lumii este acela ca a creat zone economice cu statut special, care au atras investitii si au devenit adevarate hub-uri tehnologice.

Alchimistul. Amintiri cu si despre Dinu Lipatti de Fabian Anton, una dintre cele mai vandute carti la Gaudeamus

In topul vanzarilor Editurii Vremea de la Targul de Carte Gaudeamus, care s-a incheiat recent la Romexpo, se afla Povestea lucrurilor de Kestutis Kasparavicius, Alchimistul. Amintiri cu si despre Dinu Lipatti de Fabian Anton, Homo Sovieticus de Alexandr Zinovev,Pagini de jurnal W. Culbertson si A. Owsley, Amintirea unei mari iubiri de Dan Stanca.

Business report: Bilantul autostrazilor nainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti si Aktor raporteaza cele mai mari progrese pe santiere; Subventionarea bogatilor. Bucurestenii achita unul dintre cele mai mici preturi la gigacalorie; Cine sunt benefi

Cresterea dobanzilor a adus castiguri impresionante bancilor. in noua luni profiturile sunt mai mari decat in tot anul 2017. Profitul net al sistemului bancar la sfarsitul lunii septembrie 2018 a fost de 5,74 miliarde de lei. Cine creeaza si desfiinteaza locurile de munca din economie. Distrugerea creativa si distrugerea. Companiile noi si tinere au o contributie disproportionat de mare atat la creearea cat si la distrugerea locurilor de munca.

O romanca absolventa de Drept, finalista la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete din lume

Originara din Pitesti si absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Andreea Coman 25 de ani) participa in perioada 19 noiembrie-7 decembrie la concursul Miss Supranational din Polonia, unul dintre cele cinci concursuri de top mondial de profil. La competitie participa peste 80 de concurente din toata lumea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )