Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

FOTO VIDEO Cea mai tanara candidata la Miss a fost inscrisa in concurs inainte sa se nasca

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cea mai tanara candidata la Miss a fost inscrisa in concurs inainte sa se nasca

Luna este un bebelus de doar sase saptamani care a defliat in bratele mamei sale, Amanda Collins, la un concurs de frumusete international organizat in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare inaltime din tara, a fost inchis incepand de ieri de catre Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu. in prezent se mai poate circula doar pana in zona Ranca.

Asezarea umana preistorica aflata la cea mai mare altitudine din lume a fost descoperita in Muntii Anzi

Oamenii traiau la altitudini de aproape 4. 500 de metri in Anzii peruani in urma cu peste 12. 000 de ani, cu aproape un mileniu mai devreme decat au crezut anterior oamenii de stiinta, potrivit unui studiu publicat joi in Statele Unite.

FOTO VIDEO Demolare spectaculoasa pe platforma Resial Alba Iulia. Fabrica de caramizi refractare a devenit istorie

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Romania a disparut total de pe fata pamantului. Ultima cladire a fostei societati Resial SA Alba Iulia, inalta de 32 de metri, a fost demolata, prin implozie controlata, luni, 27 octombrie 2014. Pirotehnistii au folosit 44 de kilograme de explozibil.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologilor de.

Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus opt grade Celsius.

Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams 6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei. Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu, a precizat Halep.

Record de temperatura: cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani, in judetul Botosani

Meteorologii botosaneni spun ca noaptea trecuta a fost inregistrat de termometre un record de temperatura. Este vorba de cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani in judetul Botosani. in ultimele doua zile a nins abundent la Botosani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )