Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reteta Visul Fructelor, cel mai bun tort de casa

Antena3 Antena3,
Reteta Visul Fructelor, cel mai bun tort de casa

Ai chef de ceva dulce, dar nu stii ce ai putea sa gatesti? Ei bine, Vladutz, bucatarul de la Neatza, iti recomanda sa prepari tortul Visul Fructelor. Ingrediente: 400 gr biscuiti. continuă pe Antena3

A murit Johan Cruyff. Mesaje de condoleante din toata lumea si o recunoastere: A fost cel mai bun

Presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini, a declarat ca Johann Cruyff, care a incetat din viata la 68 de ani, a fost cel mai bun jucator din toate timpurile, subliniind ca a pierdut un prieten.

Supraperformanta pentru titlurile Banca Transilvania

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 11-18 martie 2016, o crestere de 12,31%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicii BET si BET-XT ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania, apreciere puternica dupa anuntul distribuirii de dividende

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 10-17 martie 2016, o crestere de 8%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicii BET si BET-XT ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Modelul numit SE costa de la 399 dolari in SUA ai are ecran de 4 inci

Apple a lansat luni cel mai ieftin iPhone nou de pana acum, modelul SE devenind si cel mai puternic iPhone de 4 inci lansat. SE va putea fi comandat incepand cu 24 martie, iar pana la final de mai va ajunge in peste 100 de tari. Compania spune ca multi clienti au cerut ca Apple sa nu renunte la iPhone-urile cu ecran mai mic, iar SE are si o autonomie a bateriei mult imbunatatita. Preturile pornesc de la 399 dolari in SUA la varianta de 16 GB si versiunea de 64 GB costa 499 dolari. Livrarile vor incepe pe 31 martie in 12 piete principale.

Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Cel mai mare salariu al unui director general in domeniul telecomunicatiilor s-a ridicat anul trecut la 150. 000 de lei 33. 700 euro) brut lunar, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea WALL-STREET.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit antrenor de la EURO 2016. Reactia lui Razvan Burleanu

Potrivit unei statistici oferite de Finance Football, Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre cei 24 de selectioneri prezenti la turneul final EURO 2016.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit selectioner de la Euro 2016. Cine este in top

Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre toti selectionerii de la Euro 2016. Antrenorul Romaniei primeste un salariu de 120. 000 de euro pe an, in timp ce selectionerul Angliei, Roy Hodgson este.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Eurostat: Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din UE

Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din Uniunea Europeana, respectiv sub 300 de kilograme de persoana, potrivit datelor publicate marti de biroul de statistica Eurostat, care arata o medie europeana de 475 de kilograme in 2014, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )