Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV). continuă pe România Liberă

Audientele de la Oscar. Ce prezentator a avut cel mai mare succes?

Audientele de la Oscar au diferit, an la an, si in functie de cine a fost gazda ceremoniei. Iata ce prezentator a avut cel mai mare succes in ultimii 17 ani.

China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, intrecand Statele Unite, care se afla pe locul trei, dupa Franta .

Eleva cu cel mai mare punctaj la olimpiada denunturilor: Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata (VIDEO)

Subiect controversat la Olimpiada la Limba Romana din judetul Prahova. Elevii au avut de rezolvat un caz aparte. Mai exact, acestia trebuiau sa-si imagineze ca sunt personajul ce colecteaza taxele de la.

Ecaterina Vrana prima pictorita din Romania prezenta cu o expozitie personala la Armory Show, cel mai mare targ de arta din spatiul nord-american

Institutul Cultural Roman de la New York ICRNY) anunta prezenta lucrarilorartistei plastice Ecaterina Vrana,la unul dintre cele mai importante targuri de arta moderna si contemporana din lume, intitulat The Armory Show, din New York. Lucrarile Ecaterinei Vranavor fi reprezentantede catre Mihai Nicodim, detinator al galeriilor omonime din Los Angeles si Bucuresti.

A fost gasit vinovatul pentru gafa istorica de la gala Oscar 2017: Se simte absolut oribil! Ce i-ar fi distras atentia celui care a gresit FOTO VIDEO

Reprezentantii PricewaterhouseCoopers, compania care numara voturile ce stabilesc castigatorii premiilor Oscar de peste 83 de ani, au anuntat ca au identificat vinovatul pentru gafa istorica din finalul galei Oscar 2017, cand a fost anuntat un alt invingator la principala categorie Cel mai bun film.

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Internetul are o noua vedeta! Cainele chiar este cel mai bun prieten al omului, o demonstreaza si Charlie Brown (VIDEO)

Internetul are o noua vedeta! Este vorba despre Charlie Brown, un patruped care demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca prietenul cel mai bun al omului este cainele. Fie ca.

Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360, la Centrul Provita

Simona Patruleasa acorda o mare atentie sanatatii sale si, in scop de preventie, a facut un set complet de analize, Health 360, de la Centrul Provita, set considerat cel mai avansat din Romania.

VIDEO OSCAR 2017 Gafa enorma la Oscar. La La Land a fost anuntat ca a castigat premiul pentru Cel mai bun film. De fapt, castigatorul era Moonlight

Productia Moonlight, regizata de Barry Jenkins, a castigat, duminica seara, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de a 89-a editii a premiilor Academiei americane de film. Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, anuntase initial, in mod eronat, ca La La Land a castigat acest premiu.

VIDEO OSCAR 2017 Zootopia a castigat premiul pentru Cel mai bun film de animatie

Pelicula Zootopia a primit, duminica seara, la Los Angeles, premiul Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, in cadrul celei de 89-a editii a galei premiilor Academiei americane de film. Rivalele filmului la aceasta caegorie au fost: Kubo and the Two Strings, Moana, The Red Turtle si My Life as a Zucchini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )