Libnet.ro
UNICEF

10:46

FOTO VIDEO O localitate din Romania terorizata de un piroman. Mai multe incendii au bagat spaima in oameni

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O localitate din Romania terorizata de un piroman. Mai multe incendii au bagat spaima in oameni

Incendiile din ultima perioada care s-au lasat cu pagube materiale semnificative izbucnite in localitatea maramureseana Satulung au facut ca oamenii sa se teama pentru bunurile lor, tot mai multi fiind cei care vorbesc despre existenta unui piroman. continuă pe Adevărul

Steaguri tricolore incendiate intr-o localitate din Romania de Ziua Nationala. Politia cauta faptasii

Steaguri tricolore incendiate de persoane necunoscute intr-o localitate din Romania. Politistii au demarat o ancheta pentru identificarea celor au comis aceasta ilegalitate.

Drapelul National incendiat intr-o localitate din Romania de Ziua Nationala. Politia cauta faptasii

Steaguri tricolore incendiate de persoane necunoscute intr-o localitate din Romania. Politistii au demarat o ancheta pentru identificarea celor au comis aceasta ilegalitate.

FOTO VIDEO Nudistul de alaturi: satul unde oamenii traiesc de 85 de ani in costumul lui Adam si Eva

Spielplatz loc de joaca-lb. germana) este o mica localitate din Hertfordshire, in apropiere de Londra, infiintata in 1929, populata de o comunitate de naturisti care isi duc viata liberi de constrangeri si haine.

FOTO VIDEO O cantareata din Iasi a ajuns la spital cu mandibula rupta dupa ce a fost batuta mar in plina strada

Artista ieseana Florina Dascalescu, alias Flow Reena, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta in plina strada, in cartierul Podu Ros din Iasi. Tanara spune ca nu va mai putea canta pentru cel putin sase saptamani.

Egiptul a mai cumparat 120.000 de tone de grau din Romania

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a anuntat miercuri ca a cumparat 175. 000 de tone de grau din Romania si Ucraina cu livrare in perioada 1-10 ianuarie, transmite Reuters.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

De 1 Decembrie, suntem mandri ca sunt din Romania: Oamenii care au avut succes in tehnologie

Este 1 decembrie 2014 si este ziua nationala a Romaniei. Mai avem putin pana la veacul Unirii si pana atunci trecem in revista companiile din tehnologiile care au crescut frumos din ideile unor romani. De 1 decembrie 2014 ne amintim de unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din Romania. Se spune ca poporul roman este unul cu multe idei si care se descurca in multe situatii. Ei bine, oamenii care le-au fondat pe acestea ne arata ca ideile [].

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%.

ONU: Romii din Romania, discriminati. indemnam autoritatile romane sa modifice legislatia

Comitetul ONU privind Drepturile Economice, Sociale si Culturale precizeaza ca romii din Romania sunt discriminati pe scara larga in special in domeniile de locuire, educatie, sanatate si locuri de munca,.

Comitet ONU: Romii din Romania, discriminati pe scara larga privind locuirea, educatia, munca

Romii din Romania sunt discriminati pe scara larga in special in domeniile de locuire, educatie, sanatate si locuri de munca, apreciaza un comitet al ONU. Oficialii precizeaza ca Romania a esuat in a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )