Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO + VIDEO. Melania Trump, prima catolica de la Casa Alba, dupa John F. Kennedy. Purtatoarea de cuvant a primei doamne a Americii a dezvaluit religia sa, dupa intalnirea cu papa Francisc

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Melania Trump, prima catolica de la Casa Alba, dupa John F. Kennedy. Purtatoarea de cuvant a primei doamne a Americii a dezvaluit religia sa, dupa intalnirea cu papa Francisc

Purtatoarea de cuvant Melaniei Trump a confirmat, la o zi dupa vizita la Vatican, ca prima doamna a Statelor Unite este catolica. in spatiul public au aparut speculatii privind confesiunea religioasa a acesteia, dupa ce l-a rugat pe papa Francisc sa ii binecuvanteze rozariile . continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european.

Donald si Melania Trump ies in evidenta cu un nou gest controversat: Cum a fost surprins cuplul prezidential la cateva minute dupa sosirea in Israel (VIDEO)

Donald Trump a ajuns luni, in Israel, a doua tara in care face o vizita oficiala dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. insotit de sotia sa, Melania, liderul de la Casa Alba a.

Papa Francisc a intrebat-o pe Melania Trump: Ce-i dai sa manance? Rulada? VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si prima doamna a SUA, Melania Trump, au fost primiti, miercuri, la Vatican de Papa Francisc, in cadrul primului turneu extern al presedintelui american de la preluarea mandatului.

VIDEO Papa Francisc a intrebat-o pe Melania Trump: Ce-i dai sa manance? Rulada?

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si prima doamna a SUA, Melania Trump, au fost primiti, miercuri, la Vatican de Papa Francisc, in cadrul primului turneu extern al presedintelui american de la preluarea mandatului.

ii dau sa manance PIZZA! Melania Trump si Papa Francisc s-au amuzat pe seama obiceiurilor culinare ale presedintelui SUA (VIDEO)

Papa Francisc si Melania Trump au glumit pe seama obiceiurilor alimentare ale presedintelui SUA. Aflati intr-o vizita oficiala la Vatican, Prima Doamna a Statelor Unitea ale Americii a fost.

De ce Melania Trump si-a acoperit capul la Vatican, dar nu si in Arabia Saudita?

Melania Trump l-a insotit miercuri pe Donald Trump la Vatican, purtand un voal negru si o rochie neagra Dolce Gabbana cu maneci lungi. intalnirea a fost cordiala. Dar alegerea in ceea ce priveste imbracamintea, in special decizia de a-si acoperi capul la Vatican, spre deosebire de vizitele in Arabia Saudita si Israel, a atras mai multe comentarii si critici, scrie npr. org.

Papa s-a interesat daca Melania Trump il serveste pe Donald cu potica, un popular desert sloven

Papa Francisc a intrebat-o miercuri pe Melania Trump daca il serveste pe sotul sau, presedintele Americii, cu potica, un popular desert sloven care seamana cu checul, pronuntat potizza in italiana si inteles drept pizza de toti martorii scenei, scrie AFP.

Casa Alba sustine, in continuare, ca nu exista dovezi ale unei intelegeri intre Rusia si echipa de campanie a presedintelui SUA

Casa Alba a informat ca audierile in Congres demonstreaza in continuare ca nu exista dovezi despre o posibila intelegere secreta intre oficiali ai campaniei prezidentiale a lui Donald Trump si Rusia.

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii.

Carmen Dan cere demisii de onoare in scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO)

Ministrul de Interne a oferit o prima reactie dupa scandalul cu iz de mafie siciliana din cadrul Ministerul Afacerilor Interne. Carmen Dan sustine ca politistii s-au pus intr-o situatie penibila prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )