Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO/ VIDEO Sase dintre cei mai puternici barbati din Europa si- au masurat fortele la Satu Mare. Pe podium au urcat un roman si un maghiar

Adevărul Adevărul,
FOTO/ VIDEO Sase dintre cei mai puternici barbati din Europa si- au masurat fortele la Satu Mare. Pe podium au urcat un roman si un maghiar

Sase dintre cei mai puternici barbati din Romania, Ungaria, Serbia si Slovacia s- au intrecut astazi la Satu Mare in cadrul concursului international de de forta The Strongest Man, incluspe agenda manifestarilor prevazute in editia din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare. continuă pe Adevărul

Upgrade la sediul Microsoft: cum a fost reamenajat biroul unuia dintre cei mai doriti angajatori

Sediul central al Microsoft din Bucuresti s-a imbracat in haine noi. Avand in centru conceptul de micro-oras, incorporand noua indentitate vizuala a companiei, dar pastrand strategia de amenajare centrata pe individ a corporatiei, biroul gigantului IT.

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading .

Tito Vilanova este somat sa plece de la Barcelona de catre unul dintre cei mai buni jucatori din lume

Tito Vilanova nu scapa de fantomele trecutului si continua sa fie comparat cu Josep Guardiola. Olandezul Johan Cruyff considera ca Vilanova ii este inferior fostului antrenor al echipei Barcelona si il sfatuieste pe spaniol sa plece.

Manager VMware: Nimeni nu scapa de Darwin. In tehnologie, la orice schimbare majora, doar cei mai buni supravietuiesc

Angajatii din departamentele de IT ale companiilor trebuie sa se adapteze solutiilor informatice oferite prin cloud computing, pentru ca la orice schimbare majora in tehnologie, doar cei mai buni vor supravietui, a declarat pentru Wall-Street. ro, Elie.

Au fost votati cei mai urati miri din lume, iar acum uimesc din nou internetul. Fotografia a fost vazuta de zeci de mii de oameni in 24 de ore

Pe site-urile internationale sunt publicate zilnic zeci, poate chiar sute de topuri. Cei mai frumosi oameni, Cel mai frumos zambet, Cele mai nereusite operatii estetice, Cel mai bine imbracate vedete, Cea.

FOTO VIDEO Prima expozitie de lego din tara aduce la Cluj decoruri din filme fantastice

Un oras in miniatura, fara gunoaie, cu parcuri de distractie, alei cu copaci, port cu vapoare si multe trenuri a fost construit la prima expozitie internationala de lego din tara care are loc, pana pe 5 iunie, inclusiv, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Cei mici au putut admira, ieri, de ziua lor, si decoruri din Stapanul Inelelor si nave spatiale cu soldati din Razboiul stelelor.

FOTO VIDEO Nunta de campioni la Resita

S-au cunoscut la sala de antrenament si au ajuns sa-si intemeieze o familie impreuna. Cei doi au si o fetita, Natalia, pe care au botezat-o cu acelasi prilej.

FOTO VIDEO Primul sat medieval s-a deschis la Baia Mare

Deschiderea oficiala a primului sat medieval din tara a avut loc in data de 31 mai, in apropiere de Baia Mare. Turnirul Transilvaniei este evenimentul principal care va marca deschiderea,in cadrul caruia cavalerii veniti din Romania, Ungaria si Bulgaria vor incerca sa isi dovedeasca maiestria de luptatori.

FOTO VIDEO Grindina mai mare decat oul de gaina a facut ravagii in judetul Teleorman

Prapad in judetul Teleorman. O furtuna extrem de puternica, insotita de caderi de grindina, a afectat serios mai multe localitati din sudul judetului Teleorman. Parbrize si acoperisuri sparte si culturi agricole distruse. Sunt doar cateva din pagubele lasate in urma de grindina cu bucati de gheata de marimea oului de gaina.

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )