Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Zeci de localitati inundate din cauza ploilor abundente Valuri de apa au curs pe drumuri si au intrat in case

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Zeci de localitati inundate din cauza ploilor abundente Valuri de apa au curs pe drumuri si au intrat in case

Din cauza ploilor abundente, zeci de case si sute de curti sunt inundate vineri in 16 judete ale tarii, in timp ce potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie si Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, pericolul nu a trecut, institutiile emitand noi avertizari de vremea rea si inundatii. continuă pe Hotnews

Vremea rea continua sa faca prapad in Romania: Localitati inundate, masini prinse de viitura si gospodarii distruse. Meteorologii spun ca furtunile continua pana la finalul saptamanii (VIDEO)

Vremea rea continua sa faca prapad in Romania. S-a rupt cerul in multe locuri, iar acolo unde a batut si vantul, au aparut mari probleme. Localitati inundate, masini prinse in mijlocul viiturii si.

VIDEO Zeci de gospodarii din judetul Gorj, sub ape, in urma precipitatiilor abundente

Mai multe localitati din judetul Gorj au fost afectate de inundatii. Lucratorii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj au intervenit pentru limitarea efectelor negative in urma precupitatiilor abundente cazute in ultimele 24 de ore.

Elena Gheorghe are probleme dermatologice din cauza mastii de protectie. Vedeta este nevoita sa mearga la medic (GALERIE FOTO)

Elena Gheorghe are probleme serioase din cauza mastii de protectie. Ea a povestit pe contul ei personal de Instagram ca s-a iritat serios in zona barbiei din cauza mastilor cumparate din farmacie si.

Radu Banciu, despre faptul ca se anunta schimbarea marcii Uncle Bens din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluita. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii companiei Mars au anuntat ca vor sa schimbe numele si imaginea marcii Uncle Bens din cauza criticilor.

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Sezon incheiat in Emirate pentru Reghecampf din cauza coronavirusului

Campionatul de fotbal din Emiratele Arabe Unite a fost incheiat din cauza pandemiei de Covid-19.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Institutul Matei Bals este plin de bolnavi de COVID-19. Medicul Adrian Marinescu, in direct pe B1 TV: Se fac externari zilnic si exista spitale suport. Din cauza pandemiei de coronavirus avem mai putin de 640 de locuri (VIDEO)

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala este plin de bolnavide COVID-19. Potrivit ultimelor informatii aparute in presa, toate cele 640 de locuri din spital sunt ocupate si nu.

FOTO VIDEO Imagini spectaculoase de la raidul aerian cu flori deasupra Spitalului de Urgenta din Focsani

Actiunea a fost realizata de militarii aviatori de la Baza 95 Aeriana Erou capitan Alexandru Serbanescu din Bacau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )