Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu, despre faptul ca se anunta schimbarea marcii Uncle Bens din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluita. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca se anunta schimbarea marcii Uncle Bens din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluita. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii companiei Mars au anuntat ca vor sa schimbe numele si imaginea marcii Uncle Bens din cauza criticilor. continuă pe B1

Radu Banciu, despre noile recomandari ale Patriarhiei: intr-adevar, noi fara biserici eram morti! Oricum altceva n-aveam!

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Baniciu decizia de reluarea slujbelor in interiorul bisericilor, dar si noile recomandari ale Patriarhiei pentru a limita riscul raspandirii.

Radu Banciu, despre inmultirea cazurilor de coronavirus: Se strange latul! in Romania boala abia acum incepe

Radu Banciu a condamnat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, atitudinea politicienilor romani de a relaxa foarte multe restrictiile impuse pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus si a .

Radu Banciu, despre redeshiderea bisericilor, dar nu si a teatrelor: La Teatru nu prea merg alegatori, de asta nu este o optiune...

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Guvernului de a permite accesul romanilor in biserica, in timp ce Teatrul ramane inchis. La.

Radu Banciu, despre propunerea de returnare a banilor incasati din amenzi: Chiar credeti ca veti primi banii inapoi? Mai pe la toamna asa...

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Senatului de a returna banii romanilor care au platit amenzi in timpul starii de alerta si.

Radu Banciu, despre prelungirea starii de alerta: Oamenii au scapat de sub control, se pregatesc de vacanta de vara. Lumea nu mai crede in asa ceva...

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre prelungirea starii de alerta si increderea scazuta a romanilor in pericolulreprezentat de pandemia de.

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiata in Mehedinti, de un barbat care fusese condamnat la inchisoare pe viata si eliberat.

Radu Banciu: Ca masura de fronda la situatia de astazi, peste tot au crescut actele de rasism gratuit (VIDEO)

Radu Banciu a explicat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca decizia tot mai multor entitati de a reinterpreta momente sau faptele unor personalitati istorice, sub pretext de.

Radu Banciu: Cercetatorii israelieni au inventat o masca impotriva coronavirusului ce se poate dezinfecta cu ajutorul unui incarcator (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, inventia unor cercetatori israelieni, care au creat o masca impotriva noului coronavirus ce se poate dezinfecta cu ajutorul.

Radu Banciu: Nu exista perspectiva ca Romania sa termine autostrada Bucuresti-Nadlac in urmatorii 10 ani. Birocratia nu permite

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu raportulCurtii de Conturi Europene in care se estimeaza ca Romania nu are nici o sansa sa construiasca.

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )