Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTOGALERIE Coperti de colectie cu Vladimir Putin in cele mai prestigioase reviste din lume: Time, Newsweek si The Economist

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Coperti de colectie cu Vladimir Putin in cele mai prestigioase reviste din lume: Time, Newsweek si The Economist

Doborarea avionului MH17 cu o racheta trasa din teritoriul controlat de separatistii pro-rusi a fost principalul subiect pentru cea mai mare a presei din intreaga lume. Reviste prestigioase precum Time si Newsweek SUA) sau The Economist Marea Britanie) au dedicat cate o coperta de colectie evenimentului in sine si comportamentul lui Vladimir Putin. Lucrurile stau insa altfel cand vine vorba de presa din Europa. continuă pe Hotnews

Viata privata a lui Vladimir Putin: Muncesc mai mult decat orice lider de la Stalin incoace

Chiar daca actiunile politice ale presedintelui rus Vladimir Putin tin primele pagini ale ziarelor internationale, in special dupa evenimentele recente din Ucraina, un nou articol din revista Newsweek ne propune sa aflam cateva informatii mai putin cunoscute despre viata privata a liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin, lovit unde se astepta mai putin. Ce i se poate intampla FIICEI sale, dupa tragedia aviatica din Ucraina

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin risca sa fie expulzata din Olanda, tara unde locuieste, din cauza furiei oficialilor fata de tatal ei. Primarul orasului Hilversum, unde au ajuns cadavrele tragediei.

Ura starnita de Vladimir Putin ajunge si la familie: fiica lui a plecat din Olanda, dupa ce un primar a cerut deportarea ei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada reactii mai bune. Aceasta a parasit Olanda, conform presei britanice.

Cinismul lui Vladimir Putin si duhoarea propagandei

Reactiile presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, dupa prabusirea aeronavei Malaysia Airlines in Ucraina, nu pot fi descrise altfel decat cinice sau ipocrite. Putin nu sfideaza pentru prima data regulile morale ale politicii internationale sau atat cat a mai ramas din ele). De data aceasta el sfideaza totdodata victimele acestui incident tragic, pe cei implicati direct in conflictul din estul Ucrainei, precum si propriul popor.

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Frustrarea olandezilor fata de Rusia dupa doborarea zborului MH17 capata o nota din ce in ce mai personala, unii cerand ca fiica presedintelui rus Vladimir Putin sa fie expulzata din Olanda, relateaza The Guardian.

Ura starnita de Vladimir Putin ajunge si la familie: fiica lui a plecat din Olanda, dupa ce un primar a cerut deportarea ei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada.

Vladimir Putin se teme sa nu fie otravit: Mancarea sa, degustata de un profesionist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a angajat un degustator profesionist pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent. Informatia a fost dezvaluita in urma reuniunii de.

Mancarea lui Vladimir Putin este degustata de un profesionist, pentru a nu fi otravit

Presedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare in prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent, in.

Olandezii cer expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, care locuieste la Haga

Primarul orasului olandez Hilversum a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria, care locuieste la Haga alaturi de partenerul ei olandez, in urma prabusirii avionului malaysian in Ucraina, doborat probabil de o racheta a rebelilor prorusi, relateaza Daily Mail in editia electronica de joi.

Vladimir Putin a angajat cu norma intreaga un degustator profesionist

Liderul rus Vladimir Putin are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent. Aceasta profesie a fost populara de-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )