Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografia cu Sorina Pintea, distribuita de medici, care starneste controverse in mediul online. Penibila postare... FOTO

Adevărul Adevărul,
Fotografia cu Sorina Pintea, distribuita de medici, care starneste controverse in mediul online. Penibila postare... FOTO

O fotografie care face referire la situatia in care se afla in acest moment fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost publicata chiar de un medic chirurg si este o parodie. Mai multe cadre medicale au vorbit despre boala de care Sorina Pintea spune ca sufera. continuă pe Adevărul

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa.

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie.

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, dupa acuzatiile DNA. Cum arata cererea de demisie a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii? Sorina Pintea este arestata preventiv, acuzata ca ar fi luat mita zece mii de euro si 120. 000 de lei, .

Legaturi nebanuite in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, in 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

O legatura stransa intre Sorina Pintea si Liviu Pop iese acum la iveala, odata cu dosarul de coruptie in care s-a scufundat fostul ministru al Sanatatii.

Ce a spus Sorina Pintea in momentul in care i-a fost dat plicul cu spaga de 120.000 de lei

Detalii surprinzatoare din cazul Sorinei Pintea! Fostul ministru al Sanatatii a fost ieri, 29 februarie, arestat preventiv de catre autoritati, pentru 30 de zile. Ce a spus aceasta cand i s-a inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei? Pintea, Reactie socanta in momentul in care i-a fost inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei Sorina .

Sorina Pintea transferata la un spital din sistemul public in urma agravarii starii de sanatate

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a revenit in arest Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, care a acuzat agravarea starii de sanatate in arest, a fost trasnsferata la un spital din sistemul public, unde va fi internata sub paza, anunta Politia Capitalei.

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

Sorina Pintea, probleme grave de sanatate dupa ce a fost arestata preventiv. Anuntul avocatilor

La adresa Sorinei Pintea exista doar un denunt si nu un flagrant, spun avocatii fostului ministru al Sanatatii, arestat preventiv, la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita. Acestia argumenteaza cu faptul ca flagrantul despre care se vorbeste nu s-a realizat pentru ca nu exista un proces verbal in acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )