Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Playtech Playtech,
Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa. continuă pe Playtech

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest pentru a fi dusa la spital

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii in Guvernul PSD, a fost dusa din nou la spital, marti sear.

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana.

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Sorina Pintea a revenit in Arestul Central

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost dusa din nou in Arestul Central, unde se afla in arest preventiv, dupa ce a primit ingrijiri medicale intr-un spital din Capitala, relateaza Mediafax.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )