Libnet.ro
UNICEF

15:15

Frans Timmermans: De la publicarea MCV nu am vazut dovezi, doar IGNORARE a recomandarilor UE din partea Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Frans Timmermans: De la publicarea MCV nu am vazut dovezi, doar IGNORARE a recomandarilor UE din partea Romaniei (VIDEO)

Sectia speciala de anchetare a magistratilor nu este necesara, iar pentru statul de drept este foarte importanta respectarea independentei justitiei, a declarat, luni, prim-vicepresedintele Comisiei Europene,. continuă pe B1

Frans Timmermans: De la publicarea MCV nu am vazut dovezi, doar IGNORARE a recomandarilor UE din partea Romaniei

Sectia speciala de anchetare a magistratilor nu este necesara, iar pentru statul de drept este foarte importanta respectarea independentei justitiei, a declarat, luni, prim-vicepresedintele Comisiei Europene,.

Frans Timmermans: Daca nu intrati in UE, Putin facea in Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat ultimele guverne ale PSD pentru ignorarea avertizarilor venite in urma rapoartelor MCV si a subliniat faptul ca Romania ar fi fost in situatia Ucrainei de azi, daca nu ar fi facut eforturi sa intre in Uniunea Europeana.

Mirel Curea: Frans Timmermans a venit aici ca un rege. imi spune sa-l intreb pe el cand mai dau legi

Premierul Viorica Dancila va avea o discutie luni cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre ordonantele pe care guvernul le-ar putea adopta in domeniul Justitiei. Timmermans: De la.

Radu Banciu, despre criticile lui Frans Timmermans: Dragnea si Tariceanu sunt porniti ca niste pitbulli

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit in Romania pentru a primi titlul de Doctor Honoris.

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia.

Frans Timmermans, mesaj pentru romani: Daca nu intrati in UE, Putin facea cu Romania ce face acum in Ucraina

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a primit luni distinctia Doctor Honoris Causa acordata de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. in discursul sau,.

Frans Timmermans, Doctor Honoris Causa la SNSPA. La ceremonie a fost prezent si fostul sef SRI, Florian Coldea, care s-a intretinut AMICAL cu Teodor Melescanu si cu Victor Ponta (FOTO, VIDEO)

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) i-a acordat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, inalta distinctie Doctor Honoris Causa. Inquam Photos.

Frans Timmermans se afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA

Prim-vicepresedinte Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla luni la Bucuresti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. De asemenea, el se va intalni cu premierul Viorica Dancila.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita la Bucuresti

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni si marti la Bucuresti cu ocazia reuniunii informale a ministrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o intrevedere luni cu premierul Viorica Dancila, anunta Mediafax.

Criza in Justitie. Magistratii din Cluj muta protestul la Bruxelles, unde vor avea intalniri cu Frans Timmermans siVera Jourova

O delegatie formata din 30 de judecatori si procurori, de la toate instantele, de toate nivelurile din intreaga tara, vor merge in data de 4 aprilie la Bruxelles pentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia ii vor expune motivele protestului magistratilor romani, a anuntat vineri Cristian Danilet.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )