Libnet.ro
UNICEF

18:00

Franta: Guvernul majoreaza taxele la tutun si bere, pentru a sustine cheltuielile sociale

Hotnews Hotnews,
Franta: Guvernul majoreaza taxele la tutun si bere, pentru a sustine cheltuielile sociale

Guvernul francez a anuntat o serie de masuri, printre care o majorare a taxelor pe tutun si bere, pentru a sustine casele de asigurari de sanatate, in puternic deficit, in cadrul eforturilor de a controla derapajul conturilor publice, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Franta majoreaza taxele pentru tutun si bere, pentru sustinerea caselor de sanatate

Franta majoreaza taxele pe tutun si bere, pentru a sustine casele de asigurari de sanatate, aflate in puternic deficit, in contextul eforturilor de a controla derapajul conturilor publice, potrivit AFP. Alaturi.

Franta majoreaza taxele pentru bogatasi si companiile mari

Guvernul Frantei a adoptat, vineri, bugetul pe 2013, care prevede economii de 36,9 miliarde euro 48 miliarde dolari), astfel incat sa ajunga la un deficit bugetar de 3% din PIB.

Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Guvernul francez a adoptat vineri bugetul pentru anul 2013, care cuprinde un pachet de masuri de austeritate bazat in principal pe cresterea taxelor aplicate persoanelor cu venituri mari si companiilor, in incercarea de a reduce deficitul bugetar.

Franta: Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru anul 2013, ce vizeaza masuri de austeritate de 36,9 miliarde de euro

Guvernul francez a adoptat vineri proiectul de buget care vizeaza masuri de austeritate fara precedent pentru anul 2013, de 36,9 miliarde de euro, in scopul de a reduce deficitul public al Frantei la 3% din Produsul Intern Brut, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )