Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Guvernul francez a adoptat vineri bugetul pentru anul 2013, care cuprinde un pachet de masuri de austeritate bazat in principal pe cresterea taxelor aplicate persoanelor cu venituri mari si companiilor, in incercarea de a reduce deficitul bugetar. continuă pe Wall-Street Ro

Franta: Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru anul 2013, ce vizeaza masuri de austeritate de 36,9 miliarde de euro

Guvernul francez a adoptat vineri proiectul de buget care vizeaza masuri de austeritate fara precedent pentru anul 2013, de 36,9 miliarde de euro, in scopul de a reduce deficitul public al Frantei la 3% din Produsul Intern Brut, relateaza AFP.

Franta a aprobat cel mai dur buget din ultimii 30 de ani

Guvernul francez a aprobat recent cel mai dur buget din ultimii 30 de ani, acesta fiind un test politic important pentru presedintele Francois Hollande, care a recurs la un impozit de 75% pe veniturile celor bogati si la reduceri de cheltuieli, pentru a reduce deficitul bugetar, scrie Russia Today in editia sa online.

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Franta: Guvernul majoreaza taxele la tutun si bere, pentru a sustine cheltuielile sociale

Guvernul francez a anuntat o serie de masuri, printre care o majorare a taxelor pe tutun si bere, pentru a sustine casele de asigurari de sanatate, in puternic deficit, in cadrul eforturilor de a controla derapajul conturilor publice, scrie AFP.

Handbalul din Franta, zguduit de un scandal cu meciuri aranjate: Cel mai bun handbalist plus alte zeci de persoane, dupa gratii

Lumea handbalului din Franta se afla in stare de soc in prezent, din cauza unui scandal privind meciuri aranjate. Astfel, noua jucatori au fost retinuti duminica, alaturi de alte 8 persoane, fiind suspectate.

Cel mai rusinos moment pentru Justin Bieber, chiar in mijlocul concertului

Provoaca isterie peste tot unde apare, insa se pare ca tocmai el a cazut victima stresului de a fi vedeta mondiala la 18 ani. Justin Bieber a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit in timpul.

Robert Pattinson, cel mai sexy barbat pentru Glamour

A fost inselat, s-a impacat cu fosta iubita si continua sa fie unul dintre cei mai doriti barbati de.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )