Libnet.ro
UNICEF

22:45

Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Antena3 Antena3,
Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Franta a decis sa inchida restaurantele, cafenelele si magazinele neesentiale din cauza noului coronavirus. continuă pe Antena3

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

Albania inregistreaza primul deces din cauza noului coronavirus si scoate armata pe strazi

Alarmate de primul deces din cauza coronavirusului Covid-19, autoritatile albaneze scot armata si politia in strada in scopul identificarii tururor celor care au fost in Italia si Grecia si nu s-au autoizolat.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol pentru funeralii in cazul in care ar fi decese din cauza COVID-19

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol privind funeraliile speciale care se fac in cazul in care ar fi inregistrate decese din cauza COVID-19. in Romania nu a fost inregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus, dar autoritatile au pregatit.

UPDATE Primul roman decedat din cauza coronavirusului, in Italia: O femeie din Borsa, in varsta de 70 de ani, cu alte afectiuni medicale

UPDATE Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din Borsa, judetul Maramures, care se afla in nordul Italiei. ---Stirea initiala--- Autoritatile confirma primul deces al unui roman.

AGENTIILE DE PRESA: Negocierile Brexitului de saptamana viitoare la Londra, anulate din cauza crizei coronavirusului

Uniunea Europeana si Regatul Unit au hotarat sa anuleze negocierile cu privire la Brexit prevazute la Londra saptamana viitoare, din cauza crizei noului coronavirus, a anuntat Guvernul britanic intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )