Libnet.ro
UNICEF

06:00

FRESH! Arsenium revine cu un nou single dance Aquamarina ft. Janyela

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Arsenium revine cu un nou single dance Aquamarina ft. Janyela

Va era dor de Arsenium ex. O-Zone? Artistul revine in peisajul muzical, dupa o pauza destul de lunga, cu un single nou, o colaborare dance cu Janyela - Aquamarina. Janyela e de profesie model, originara din Republica Moldova si stabilita in Italia. Solistul a marturisit ca fata are o voce foarte dulce si ca au . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Ioana Anuta aka JO lanseaza un nou single Cmon ft. Gabriel Huiban

Dupa colaborarile cu Ovi si Juju, Ioana Anuta aka JO lanseaza Cmon, alaturi de producatorul ei muzical, Gabriel Huiban. Acesta din urma a avut un dublu rol in realizarea piesei, de producator si interpret totodata. Cmon se anunta a fi unul din hit-urile acestei veri si care, cu siguranta, va incinge atmosfera in cluburile din .

FRESH! Loredana Groza lanseaza clipul Viva Mamaia! ft. Radu Mazare, Cabron Alex Velea

Loredana a lansat videoclipul pentru piesa Viva Mamaia!, cantata impreuna cu Radu Mazare, primarul orasului Constanta, Cabron si Alex Velea. Melodia va fi imnul statiunii Mamaia si se va auzi vara aceasta atat la radio, cat si in toate cluburile de pe litoralul romanesc! Single-ul Viva Mamaia! este compus de Ton269;i Huljic, unul dintre cei .

FRESH! Alex Velea lanseaza un nou single E marfa tare

Alex Velea implineste astazi 29 de ani, iar pentru a le multumi fanilor sai pentru toate urarile frumoase primite pe Facebook, artistul le-a oferit cadou noul sau single E marfa tare! Va multumesc mult pentru urari! Am si eu un cadou pentru voi, e vorba de noul meu single, iar acesta se poate asculta .

PREMIERA! Tammy lanseaza un nou single Paradiso Verde

Cantareata Tammy revine in atentia publicului cu un nou single, ce se aude in premiera pe devoratormonden. ro Paradiso Verde! Dupa ce a participat anul acesta in Selectia Nationala Eurovision cu piesa Firebird, ce s-a bucurat de un feedback foarte buna din partea publicului, Tammy a pregatit fanilor un single nou, produs de echipa MonoRecords.

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

FRESH! Leticia lanseaza un single funny Pijamaua ta

Cantareata Leticia revine in atentia publicului cu un nou single in limba romana Pijamaua ta! Dupa ce a participat anul acesta in Selectia Nationala Eurovision, cu piesa We are one, Leticia a pregatit fanilor un single nou, in limba romana, inscriindu-se in trendul muzical romanesc actual. Pijamaua ta a fost compusa de echipa Thats .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )