Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fresh! Justin Timberlake lanseaza un nou single TKO!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Justin Timberlake lanseaza un nou single TKO!

Printre participarile la diferite festivaluri, pregatirile pentru viitorul turneu mondial si punerea la punct a ultimelor detalii ale noului album care se va lansa pe 30 septembrie, Justin Timberlake isi gaseste timp sa isi incante fanii cu o noua piesa, nemaiauzita pana acum, intitulata TKO, care este si noul sau single oficial! TKO face parte . continuă pe Devorator Monden

Andreea Banica lanseaza un nou single fresh Bumerang feat. Kio

Dupa succesul inregistrat cu piesa In lipsa ta, Andreea Banica alaturi de mai tanarul rapper Kio au lansat noul single Bumerang, piesa ce promite sa devina rapid hit! Single-ul este din nou o productie Laurentiu Duta si vorbeste despre dragostea care, ca un bumerang, ne face sa iertam si sa ne intoarcem de fiecare data .

VIDEO Nominalizarile premiilor MTV Europe Music Awards: Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, printre favoriti

Presedintele muzicii pop, Justin Timberlake, si grupul Macklemore si Ryan Lewis au primit cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards, eveniment a carui gala va avea loc pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus si Robin Thicke au, fiecare, patru nominalizari.

Fresh! Giulia lanseaza primul single in engleza My life

Giulia a fost una dintre aparitiile spectaculoase de pe scena Romanian Music Awards, atat prin show-ul realizat, cat si prin look. Giulia a incantat publicul cu noua ei piesa My life, realizata in studiourile HaHaHa Production, care este primul single al artistei in limba engleza. Ora 21:00 a venit asa ca va las sa ascultati .

Fresh! Marcko revine cu un nou single Te rog!

Artistul care in aceasta vara a facut furori cu piesa Pana la soare revine acum cu un nou single lansat sub egida LiveArtist. Noul single se numeste Te rog, este produs de F. Charm in studiourile Lanoy Production, si promite sa devina rapid hit! Piesa Te rog este noul meu single in care cu siguranta se .

Justin Timberlake a facut super show la festivalul Rock in Rio! Vezi aici intreg recitalul!

Primul weekend al celebrului festival s-a incheiat cu show-ul lui Justin Timberlake. Inainte de el, pe scena Rock in Rio au mai urcat artisti precum Beyonce, Alicia Keys sau Jessie J. Concertul lui Justin, care a durat 100 de minute, a fost deschis cu piesa Like I Love You. Justin Timberlake a mai interpretat in .

Justin Timberlake si Macklemore, cinci nominalizari la MTV EMA!

Editia din acest an a MTV EMA se va desfasura la Amsterdam pe 10 noiembrie, iar Justin Timberlake si Macklemore au cele mai mari sanse la premii, fiecare primind cate cinci nominalizari. Citeste mai jos lista completa a nominalizatilor.

VIDEO Nominalizarile premiilor MTV Europe Music Awards: Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis sunt favoriti

Presedintele muzicii pop, Justin Timberlake, si grupul Macklemore si Ryan Lewis au primit cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards, eveniment a carui gala va avea loc pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus si Robin Thicke au, fiecare, patru nominalizari.

Boybandul MAXIM lanseaza primul single oficial 50/50

Boybandul MAXIM lanseaza primul single oficial si se pregateste de prima prestatie pe scena: 50/50. Trupa de baieti descoperita de Adrian Sina in urma cu putin timp lanseaza primul single oficial: 50/50. Piesa a fost compusa chiar de liderul trupei Akcent in studiourile Premium Artist. Alexander, Bogdan, Marcus si Gabriel au starnit isterie online, pe .

Enrique Iglesias a confirmat lansarea unui nou single Heart Attack!

Nici macar titlul viitorului album care este programat sa se lanseze in decursul acestui an nu a fost dezvaluit, in schimb cantaretul spaniol ne incanta in ultima perioada cu single-uri lansate pe banda rulanta. Dupa Turn The Night Up si Loco, Enrique Iglesias va reveni cu o noua piesa intitulata Heart Attack. Piesa, care a .

Daughtry revin cu un nou single Waiting For Superman!

La doi ani diferenta de la lansarea ultimului material discografic al formatiei, Chris Daughtry si colegii sai sunt pregatiti sa ne incante cu noi piese si un viitor album. Deocamdata avem parte de un prim single, intitulat Waiting For Superman. Piesa a fost lansata online astazi, 17 septembrie. Waiting For Superman a fost compusa in .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )