Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! Silvia Lee (ex. De la Vegas) revine cu un nou single 2 inimi si noi 2!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Silvia Lee (ex. De la Vegas) revine cu un nou single 2 inimi si noi 2!

Silvia Lee alaturi de Live Artist lanseaza un nou single 2 inimi si noi 2. Piesa este produsa de F. Charm si Florin Nedelcu in studiourile Lanoy Production! Toamna anului 2013 aduce un nou single si o schimbare radicala de stil pentru Silvia Lee. Melodia 2 inimi si noi 2 are reteta perfecta pentru a . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Laura Pausini ne prezinta un nou single promotional Se Non Te!

Piesa compusa de Laura Pausini insasi in colaborare cu Niccolo Agliardi face parte de pe compilatia greatest hits 20 - The Greatest Hits pe care artista de origine italiana o va lansa pe 12 noiembrie. Se Non Te a fost lansata pe iTunes pe patru noiembrie, zi in care a avut premiera si pe posturile .

Fresh! Glorya revine si lanseaza un nou single CASI, CASI!

La fix 6 luni, dupa ce a fost fost lansat proiectul Nicole Cherry si piesa de mare succes Memories, echipa de la TommoProduction da lovitura din nou. De aceasta data, proiectul Glorya ia cu asalt piata muzicala din Romania, cu Casi Casi. Noul single al artistei a intrat deja pe unul din cele mai mari .

HOT! Austin Mahone va reveni cu un nou single oficial Banga! Banga!!

Anuntul a fost facut prin intermediul retelelor de socializare, Austin Mahone postand pe contul sau de Instagram un scurt clip care infatiseaza doar coperta animata a noului sau single ce isi schimba culorile permanent pe parcursul celor cateva secunde. Lansarea single-ului Banga! Banga! marcheaza si revenirea in peisajul muzical a lui Austin Mahone dupa ce .

Colbie Caillat va reveni cu un nou single Hold On! Vezi aici coperta piesei!

Talentata cantareata isi va face comebackul in peisajul muzical cu un nou single oficial, intitulat Hold On, care va avea premiera la radio saptamana viitoare si va deveni disponibila online la mijlocul lunii noiembrie. Hold On este produsa de Ryan Tedder, solistul formatiei OneRepublic, si reprezinta primul single extras de pe viitorul album al lui .

New artist: Avec Sans lanseaza un nou single Shiver!

Avec Sans este un duo britanic originar din Manchester si Trinidad care acum este stabilit in Londra, grupul fiind alcatuit din membrii Alice Fox si Jack St. James. Dupa ce in luna iunie a acestui an au lansat un prim single promitator, intitulat Hold On, membrii Avec Sans revin cu un nou single oficial, Shiver.

HOT! will.i.am colaboreaza cu Miley Cyrus, French Montana si Wiz Khalifa pentru un nou single Feeling Myself!

Noua piesa a membrului Black Eyed Peas este extrasa ca prim single oficial de pe noua editie a ultimului sau album solo, intitulat willpower, care va fi lansata pe noua decembrie sub aripa casei de discuri Interscope Records. Per total Feeling Myself este cel de-al cincilea single al materialului. Programat sa ia cu asalt posturile .

HOT! Kelis va reveni cu un nou single oficial Rumble!

Cantareata americana devenita celebra gratie hiturilor Milkshake si Trick Me este pregatita sa ia cu asalt topurile si radiourile din intreaga lume cu un nou single oficial, intitulat Rumble, care este extras de pe viitorul sau material discografic, al saselea ca numar, intitulat Food. Rumble este asteptat sa se lanseze la sfarsitul aceste luni si .

HOT! J. Balvin revine si lanseaza single-ul 6 AM, un featuring cu Farruko!

Columbianului J Balvin revine si lanseaza un nou single, intitulat 6 AM, un featuring cu Farruko, artist nominalizat la premiile Latin Grammy. 6 AM e un track reggaeton, in stilul clasic latino al columbianului, a fost scris in intregime de catre J Balvin si produs de catre Alejandro Sky Ramirez. Noul single face parte de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )