Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fresh! Timati si Flo Rida colaboreaza pentru piesa I Dont Mind!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Timati si Flo Rida colaboreaza pentru piesa I Dont Mind!

Rapperul de origine rusa si colegul sau de breasla de peste ocean, Flo Rida, fac echipa pentru o noua piesa, intitulata I Dont Mind, aceasta fiind primul single extras de pe viitorul album al lui Timati, XIII, material care urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Pe Timati il cunoasteti cu siguranta din hitul . continuă pe Devorator Monden

Dizzee Rascal colaboreaza cu Jessie J pentru piesa We Dont Play Around!

Rapperul britanic a dezvaluit noua piesa in cadrul unei emisiuni de la un post de radio, moment in care a si fost difuzata in premiera mondiala. Este pentru a doua oara cand Dizzee Rascal si Jessie J colaboreaza, artistul aparand ca featured artist in piesa Wild, single lansat de cantareata in acest an si extras .

M.I.A. colaboreaza pentru un nou proiect cu casa de moda Versace!

Nu se stiu inca detalii despre acest misterios proiect, insa M. a dezvaluit faptul ca acesta va fi lansat in doua saptamani. Anuntul a fost facut in cadrul evenimentului Paris Fashion Week, artista luand parte la acesta ieri, 26 septembrie, si urmarind prezentarea de moda a casei Balenciaga. Am o colaborare cu Versace care va .

Fresh! Daniel Robu lanseaza o noua piesa Pick Up The Phone

Odata cu sosirea toamnei, artistul Daniel Robu revine cu o piesa noua de dragoste, in stilu-i foarte personal, si ne indeamna la cateva momente de melancolie si introspectie. Frumoasa piesa se numeste Pick Up The Phone, suna chiar foarte bine, despre care Daniel spune: Nevoia de a avea persoana iubita alaturi si distanta dintre ei, .

Fresh! Lorde ne prezinta o noua piesa Buzzcut Season!

Buzzcut Season este ultima portie de muzica dezvaluita online de artista inainte de lansarea albumului sau de debut, intitulat Pure Heroine, care va avea loc pe 30 septembrie. Noua piesa a fost compusa de catre cantareata insasi in colaborare cu Joel Little, compozitorul si producatorul care s-a ocupat de realizarea albumului de debut al lui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )