Libnet.ro
UNICEF

12:16

Frontul Al-Nusra constituie, pentru Statele Unite, o amenintare mai mare decat Statul Islamic - raport

Adevărul Adevărul,
Frontul Al-Nusra constituie, pentru Statele Unite, o amenintare mai mare decat Statul Islamic - raport

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia jihadista Statul Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de experti americani, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Statele Unite si tari europene pregatesc o interventie militara antiterorista in Libia

Statele Unite si aliati precum Marea Britanie, Franta si Italia ar putea interveni militar, in cateva saptamani, impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic stabiliti pe teritoriul Libiei, tara aflata in anarhie dupa inlaturarea regimului Muammar Kadhafi, afirma surse citate de NYT.

Statele Unite si aliatii europeni pregatesc o interventie militara antiterorista in Libia

Statele Unite si aliati precum Marea Britanie, Franta si Italia ar putea interveni militar, in cateva saptamani, impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic stabiliti pe teritoriul Libiei, tara aflata in anarhie dupa inlaturarea regimului Muammar Kadhafi, afirma surse citate de NYT, potrivit Mediafax.

Un deputat rus acuza Statele Unite de provocarea epidemiei de gripa porcina din Rusia

Un deputat rus din cadrul Partidului Comunistilor al Federatiei Ruse a acuzat Statele Unite de provocarea epidemiei de gripa porcina in Rusia, unde cel putin 50 de persoane au murit din cauza virusului A/H1N1.

Alerta cu bomba la bordul unui avion care zbura din Statele Unite spre Turcia

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines care zbura din Statele Unite spre Turcia a efectuat o aterizare de urgenta in Irlanda din cauza unei alerte cu bomba, informeaza CNN, citat de Mediafax.

Stat Islamic NU este cel mai mare dusman al SUA. De unde vine o amenintare mai mare

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia terorista Stat Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de.

Cel putin 29 de morti si mii de zboruri anulate in Statele Unite din cauza viscolului puternic

Cel putin 29 de persoane au murit in SUA, majoritatea in accidente rutiere produse pe fondul viscolului care a paralizat intreaga Coasta de Est a Statelor Unite, lasand mii de locuitori fara electricitate, informeaza Sky News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )