Libnet.ro
UNICEF

17:45

Stat Islamic NU este cel mai mare dusman al SUA. De unde vine o amenintare mai mare

Antena3 Antena3,
Stat Islamic NU este cel mai mare dusman al SUA. De unde vine o amenintare mai mare

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia terorista Stat Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de. continuă pe Antena3

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Cel mai mare fan al lui Lionel Messi. Gestul induiosator al copilului a impresionat internetul. BBC a declansat o ancheta ca sa-l gaseasca

Identitatea baietelului supranumit cel mai mai fan al lui Lionel Messi a fost dezvaluita de BBC News. Murtaza Ahmadi, in varsta de 5 ani, din Afganistan, a cucerit internetul cu tricoul lui realizat.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

A secat al doilea cel mai mare lac din Bolivia: specii de animale au disparut si sute de oameni au ramas fara locuri de munca VIDEO

Pesti si pasari moarte, barci abandonate zac acum pe locul unde odata se intindea al doilea cel mai mare lac din Bolivia. Lacul Poopo a fost oficial declarat secat in decembrie, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a ajuns la numai 2% din capacitatea de odinioara.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Cel mai mare mit despre vinul rosu, explicat de somelieri: trebuie savurat numai la temperatura camerei sau poate fi baut si rece?

Bautorii de vin stiu, din experienta, ca vinul rosu trebuie consumat numai la temperatura camerei pentru a-i simti cu adevarat buchetul. Somelierii sunt insa de parere ca exista si exceptii de la aceasta regula.

SUA au devenit cel mai mare paradis fiscal din lume

Dupa ce ani de zile, oficialii din SUA au acuzat bancile straine din paradisuri fiscale, ca-i ajuta pe americanii bogati sa evite plata taxelor, a venit randul lor sa devina un paradis pentru nababii straini care vor sa fenteze plata impozitelor si sa aiba secretul bancar garantat.

Frontul Al-Nusra constituie, pentru Statele Unite, o amenintare mai mare decat Statul Islamic - raport

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia jihadista Statul Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de experti americani, informeaza CNN.

Ministru israelian acuza: Gruparea Stat Islamic beneficiaza de bani turcesti

Turcia a fost acuzata de ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, ca ar achizitiona petrol de la gruparea jihadista Stat Islamic, astfel ca gruparea a beneficiat foarte mult timp de banii turcesti.

Turcia, acuzata ca a finantat gruparea Stat Islamic

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, a acuzat Turcia ca achizitioneaza petrol de la gruparea Stat Islamic si, in acest fel, finanteaza activitatile jihadistilor, relateaza BBC News Online. Moshe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )