Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fructul care ingrasa cel mai mult si il mananca in exces toti romanii. Cate calorii are, de fapt

Playtech Playtech,
Fructul care ingrasa cel mai mult si il mananca in exces toti romanii. Cate calorii are, de fapt

Despre fructe se vorbeste numai de bine. Sunt bogate in vitamine, minerale si fibre atat de necesare pentru a ne mentine tineri si sanatosi. Atentie, insa, caci acestea pot provoca indigestie si balonare daca sunt combinate cu alte alimente, iar consumate in exces chiar ingrasa. Fructul care ingrasa cel mai mult Unele dintre fructe au . continuă pe Playtech

Serviciile de transport aerian, tigarile si fasolea s-au scumpit cel mai mult in august

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,45%, serviciile cu 2,97%, iar marfurile nealimentare cu.

Fructul care poate cauza moartea daca il consumi cand iei si medicamente. Medicii trag un semnal de alarma!

Avertisment dur din partea medicilor! Acest fruct poate cauza moartea daca il consumi cand iei si medicamente. Iata lista pastilelor cu care nu ai voie sa il combini. Fructul poate cauza moartea daca este consumat odata cu anumite medicamente Celebrul prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi vorbeste despre pericolul consumarii grepfrutului in combinatie cu anumite medicamente. Desi .

Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE. Nu a colectat mai mult de o treime din veniturile preconizate

Potrivit Comisiei Europene, Romania nu incaseaza mai mult de o treime din taxa pe valoarea adaugata care ar trebui colectata, realizand astfel cel mai mare deficit de incasare a TVA din.

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

Cum vrea Instagram sa profite ca stai mai mult acasa si simti nevoia sa cumperi lucruri

Instagram cauta sa introduca noi functii de pe urma carora sa monetizeze, dar sa te si tina cat mai mult in aplicatie. Iar momentul ales nu e intamplator. Gigantii digitali au.

Alimentul nociv pe care romanii il au in bucatarie. E cel mai daunator lucru pe care il mancam

Din ce in ce mai multe produse pe care le consumam sunt periculoase pentru sanatate, iar cei de la Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda prudenta in ceea ce le priveste. Romanii au in bucatarie un aliment nociv despre care habar nu au cat de daunator este! Alimentul nociv pe care romanii il consuma Desi ani .

Cel mai nociv aliment pe care il avem toti in frigider. il consumam zilnic

Multi oameni nu stiu de pericolul care se afla atunci cand vine vorba despre alimentatie. Unii consuma mancarea doar pentru gust, iar altii au un stil alimentar care rar le aduce si un aport in privinta starii de sanatate. Ce avem cu totii in frigider si ar trebui sa-l eliminam? Cel mai nociv aliment din .

Cel mai mare sat din Europa este la granita Romaniei. Foarte multi oameni habar nu aveau

Pe langa drumul unic in Europa, anume scara ce face legatura cu catunele izolate din Muntii Cernei, dar si multe alte peisaje fara seaman pe care tara noastra le are, de aceasta data, este vorba despre ceva de nu detinem, dar care ne este in proximitate. Cel mai mare sat din Europa se afla la .

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Cele 3 fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp. Au beneficii nebanuite si pentru sanatate

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa ajungi la numarul de kilograme dorit, specialistii recomanda sa incerci aceste trei fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil. Cele trei fructe care ajuta la slabit Desi cele mai multe persoane se feresc sa consume fructe in timpul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )