Libnet.ro
UNICEF

13:15

FSANP: Doar 73 de condamnati din penitenciare sunt pentru abuz in serviciu. Scuze ar trebui cerute victimelor infractiunilor si angajatilor din penitenciare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FSANP: Doar 73 de condamnati din penitenciare sunt pentru abuz in serviciu. Scuze ar trebui cerute victimelor infractiunilor si angajatilor din penitenciare

In penitenciarele din Romania se aflau, la 30 ianuarie 2018, 73 de condamnati pentru abuz in serviciu, cifra care s-a redus semnificativ dupa aplicarea recursului compensatoriu, dar erau, in schimb, mii de criminali, talhari, violatori, traficanti de. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii din penitenciare: n detentie sunt doar cteva zeci de condamnati pentru abuz n serviciu /Dragnea ar trebui sa ceara scuze victimelor infractiunilor si romnilor pe care i-a nselat

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor afirma ca in acest moment sunt incarcerate doar cateva zeci de persoane condamnate pentru abuz in serviciu si ca Liviu Dragnea ar trebui sa ceara scuze victimelor infractiunilor si romanilor pe care i-a inselat.

Mesajul angajatilor din penitenciare pentru Dragnea: Daca ajunge la Penitenciarul Giurgiuva avea spatiu suficient si va beneficia si de reducere de pedeapsa

Sindicalistii din penitenciare ii transmit lui Liviu Dragnea ca, daca va fi repartizat, pe baza criteriului domiciliului, la Penitenciarul Giurgiu dupa o condamnare definitiva va avea spatiu suficient si va beneficia si de reducere de pedeapsa.

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

Retragere din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anuntat ca SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului UNHRC), acuzand consiliul de o atitudine negativa fata de Israel si ca nu ii trage la raspundere pe cei care nu respecta drepturile omului, relateaza News. ro.

SCANDAL MONSTRU in SUA: Americanii s-au retras din Comitetul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadoarea americana la Natiunile Unite, Nikki Haley a precizat ca SUA au decis sa se retraga din Comitetul ONU pentru drepturile omului din cauza ca are o atitudine anti-israeliana si ineficienta in.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor: 32 de judete din tara sunt afectate(FOTO)

Meteorologii au emis joi o atentionate cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, pentru trei sferturi din tara. 32 de judete sunt vizate de avertizarea valabila vineri,.

Un roman din Anglia, mesaj pentru conationalii ramasi acasa: Am fost si eu cocalar ca voi...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra, a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare datorita postarilor lui amuzante despre care nu multi inteleg din prima ca sunt, de fapt, niste pamflete: Am.

Decizie istorica! Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Statele Unite si-au anuntat marti retragerea din Consiliul Drepturilor Omului al ONU, un organism international pe care administratia presedintelui Donald Trump l-a criticat aspru, acuzandu-l de prejudecata.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )