Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fuga de FMI: tot mai multe tari prefera sa imprumute bani de la Rusia sau de la statele arabe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fuga de FMI: tot mai multe tari prefera sa imprumute bani de la Rusia sau de la statele arabe

Tot mai multe tari cu probleme economice prefera sa intoarca spatele Fondului Monetar International si, in schimb, sa imprumute bani de la Rusia sau de la statele arabe. continuă pe Wall-Street Ro

Fuga de FMI:tot mai multe tari preferasa imprumutebani de la Rusia sau de la statele arabe

Tot mai multe tari cu problemeeconomice prefera sa intoarca spatele FonduluiMonetar International si, in schimb, sa imprumutebani de la Rusia sau de la statele arabe.

Gravity, cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2014

Filmul Gravity a primit 11 nominalizari, cele mai multe, la editia din acest an a premiilor BAFTA, informeaza Mediafax. Pelicula SF regizata de Alfonso Cuaron va concura inclusiv la categoriile cel mai bun film,.

ANM: Cod Galben de ceata in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata atentionari Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete, zona periferica a Bucurestiului si autostrazile A1, A2 si A3, valabile in urmatoarele ore.

Cazul copilei abandonata in tren a impresionat o tara intreaga. Dupa ce si-a gasit nasii de botez, mai multe familii vor sa o adopte

Mai multe familii s-au interesat pana acum de fetita abandonata in tren in prima zi a anului. Procedurile de adoptie sunt insa destul de complicate, iar autoritatile trebuie sa finalizeze ancheta in.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

Circulatie ingreunata de ceata pe mai multe drumuri din tara.

Pe mai multe drumuri din tara circulatia este ingreunata de ceata. Politia ii sfatuieste pe soferi sa circule cu atentie. In judetul Iasi se circula in conditii de ceata pe DN28A, intre Pascani si Ruginoasa, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri. Se impune, asadar, rularea cu viteza adaptata in functie de vizibilitate si folosirea corespunzatoare a luminilor de intalnire si ceata. De asemenea, in judet ploua marunt, dar temperaturile sunt pozitive. In cazul in care acestea vor scadea .

Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Un atac de tip malware a infectat serverul Yahoo! pentru publicitate in ultimele zile, iar tarile cele mai afectate de acest atac aparent motivat financiar sunt Romania, Marea Britanie si Franta, potrivit unei.

Mai multe personalitati libaneze care se opun regimului sirian au primit amenintari cu moartea

Mai multi politicieni si jurnalisti libanezi ostili regimului sirian si aliatului sau din Liban, miscarea Hezbollah, au fost amenintati cu moartea in ultimele zile, informeaza AFP, citata de Mediafax. Amenint.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )