Libnet.ro
UNICEF

01:05

Funeralii pentru generalul Qassem Soleimani, ucis de fortele americane: Sute de mii de oameni pe strazile din Teheran(VIDEO)

B1 B1,
Funeralii pentru generalul Qassem Soleimani, ucis de fortele americane: Sute de mii de oameni pe strazile din Teheran(VIDEO)

Funeralii de masa pentru generalul Qassem Soleimani, ucis, vineri, intr-un atac cu drona de fortele americane. Milioane de oameni au iesit in strada la Teheran, pentru a intampina corpul neinsufletit al. continuă pe B1

VIDEO Cine era generalul Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad. Un amestec de James Bond si Erwin Rommel

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. Iranul ameninta SUA ca se va razbuna, in timp ce presedintele american a salutat asasinarea generalului, iar secretarul de stat a publicat imagini cu irakieni dansand pe strazi.

Generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in urma atacurilor aeriene asupra Bagdadului

Pentagonul anunta uciderea unui lider militar iranian, generalul Qassem Soleimani, in urma atacurilo.

Cu cine a fost inlocuit generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad

Ghidul suprem iranian Ali Khamenei l-a numit pe Esmail Qaani drept nou comandant al Fortei Al-Qods dupa uciderea comandantului acesteia, generalul Qassem Soleimani, vineri, pe un aeroport din Bagdad, informeaza Reuters.

VIDEO Corpul neinsufletit al generalul Qassem Soleimani a ajuns acasa. Iranienii au iesit in masa sa-i aduca un omagiu

O mare de oameni a umplut strazile orasului Ahvaz din sud-vestul Iranului, astazi, pentru a aduce un omagiu generalului iranian Qassem Soleimani, ucis vineri, la Bagdad, intr-un raid iranian.

Cine era generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de un raid aerian american in Irak

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad.

Milioane de iranieni participa la funeraliile generalul Qassem Soleimani. Noul sef al Fortei Quds afirma ca obiectivul sau este alungarea SUA din regiune (VIDEO)

O mare de oameni aimpanzit strazile Teheranului pentru a-l comemora pe Qassem Soleimani, cel mai puternic comandant militar al tarii, care a fost ucis vineri intr-un atac aerian american.

Generalul Qassem Soleimani, cel mai important comandant militar al Iranului, a fost ucis de SUA

Cel putin opt persoane au fost ucise in noaptea de joi spre vineri in timpul bombardamentului asupra unui convoi pe aeroportul din Bagdad, la trei zile dupa atacarea ambasadei americane de catre demonstranti pro-iranieni, au anuntat oficiali ai serviciilor de securitate, transmite AFP.

VIDEO Generalul iranian Soleimani, ucis cu rachete Ninja, concepute special pentru lichidarea teroristilor

Generalul iranian Qasem Soleimani a fost ucis, vineri, la Bagdad, cu rachete Ninnja, Hellfire R9X modificate, transportate de drona de tip MQ-9 Reaper, informeaza canalul de televiziune Al Arabia.

MAE transmite o avertizare de calatorie in Irak dupa uciderea generalul Qassem Soleimani:Are loc o escaladare a tensiunilor in zona Orientului Mijlociu

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt absolut necesare in Irak, avand in vedere escaladarea tensiunilor in zona Orientului Mijlociu, generata de ultimele evenimente din aceasta tara.

Cine era generalul Soleimani, ucis de americani la Bagdad: om-cheie al influentei Teheranului in Orientul Mijlociu, unul dintre cei mai populari oameni din Iran dar si un star pe Instagram

Puternicul general Qassem Soleimani, ucis vineri la Bagdad intr-un raid american, era unul dintre cele mai populare personaje in Iran si considerat un adversar redutabil al Statelor Unite si al aliatilor sai, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )