Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

B1 B1,
Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

Gabi Muresan, fostul capitan al lui CFR Cluj, s-a impus fara emotii la alegerile locale pentru Primaria Apold, cu un procentaj de 63,09% adica cu 788 din cele 1. 249 de voturi valabil exprimate in localitate,. continuă pe B1

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Dominic Fritz (USR-PLUS) este noul primar din Timisoara. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea: Am pierdut, este vointa timisorenilor. Diferenta este mare

Nicolae Robu si-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Anterior, fostul ministrul Daniel Funeriu anuntase ca Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, a castigat lupta.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

VIDEO Surpriza! Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea

Dominic Fritz se va intalni cu votantii sai in Piata Victoriei din Timisoara, la ora 23. Primarul Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea.

Florentin Pandele, dezvaluiri cutremuratoare despre Plicusor Ban, noul primar al Capitalei. Ce nu au stiut bucurestenii, de fapt

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si-a iesit din minti dupa aflarea rezultatelor exit-poll, in urma carora, Nicusor Dan va fi noul primar al Capitalei. Desi paruse neafectat de cele intamplate, afirmand ca si-a castigat o sotie si mama pentru copiii sai, primarul din Voluntari nu a mai rezistat presiunii si a dat cartile pe fata.

Finantari si spatii de lucru pentru startup-uri, promisiuni facute de noul primar Nicusor Dan antreprenorilor din Bucuresti. Si cateva sugestii de la noi

Nicusor Dan, practic noul primar general al Bucurestiului, si-a castigat mandatul pentru urmatorii 4 ani cu un program care contine si promisiuni pentru antreprenori si startup-uri. Sa re)vedem ce a spus candidatul Nicusor ca o sa faca primarul Nicusor. Si cateva sugestii din comunitatea StartupCafe. ro.

Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la Gabi Firea pentru reclama: Piscina din curte cu cheltuiala se tine!

Dorian Popa a facut un video in care lauda podul Ciurel, inaugurat in urma cu aproximativ o saptamana. Acesta s-a aratat extrem de fericit de inaugurarea podului Ciurel. in plus, acesta a fost acuzat chiar ca ar fi primit bani pentru a face reclama acestui pod. Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )