Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

B1 B1,
Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

Gabriel Liiceanu a anuntat ca a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. intr-o scrisoare deschisa transmisa marti noapte membrilor grupului, Liiceanu enumera motivele pentru acre a luat aceasta decizie si la. continuă pe B1

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social, el fiind membru al Consiliului Director al organizatiei neguvernamentale si unul dintre membrii fondatori.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Ce-i reproseaza lui Neo-Paturica Vlad Alexandrescu

Gabriel Liiceanu 77 de ani) a demisionat din Grupul pentru Dialog Social GDS) si si-a explicat gestul printr-o scrisoare redactata in termeni foarte duri.

Replica senatorului Vlad Alexandrescu la criticile dure ale lui Gabriel Liiceanu: O incercare disperata de a gasi tapi ispasitori

Senatorul USR Vlad Alexandrescu afirma ca filosoful Gabriel Liiceanu si-a dat demisia din Grupul pentru Dialog Social pentru ca nu a reusit sa-si impuna punctul de vedere in ce priveste procesul alegerii noului presedinte al Comitetului Director al GDS.

Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

Senatorul Ioan-Iustin Talpos a anuntat, miercuri, ca a demisionat din grupul PSD si va activa in continuare ca parlamentar independent. incepand de astazi, voi activa ca independent, in grupul celor.

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, a demisionat din postul sau de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agentii americane de mass-media, relateaza AFP.

inaltul Reprezentant UE viziteaza Republica Moldova pentru dialog diplomatic

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica .

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

FOTOGALERIE O cladire cu 3 etaje ar putea fi construita in Parcul Plumbuita, langa ceasul de la Doamna Ghica. Proiectul este initiat de biserica din parc pentru a face asezamant social

O cladire cu doua subsoluri, parter si 3 etaje ar putea fi construita in Parcul Plumbuita, chiar la intersectia de la Doamna Ghica, langa ceas, potrivit unui plan urbanistic zonal aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei. Proiectul este initiat de Parohia Parc Plumbuita - construita tot in parc la inceputul anilor 2000 - iar blocul va avea functiunea de asezamant social. Terenul de 3. 500 de metri patrati este proprietatea Consiliului Local Sector 2 si a fost concesionat bisericii pe o perioada de 49 de ani.

Mario Draghi, apel catre tarile din Eurozona pentru uniunea fiscala

Dupa opt ani la carma BCE si la o luna de la demisie, Mario Draghi lanseaza un mesaj puternic si explicit: Este mai urgent ca niciodata ca fiecare tara din Uniunea Europeana sa creasca cheltuielile publice pentru a combate incetinirea economiei si sa faca eforturi pe termen lung pentru o adevarata uniune fiscala, care este esentiala pentru ca Eurozona sa intre in competitie cu alte puteri globale, potrivit Corriere della Sera, citat de Rador.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )