Libnet.ro
UNICEF

14:45

Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

B1 B1,
Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

Senatorul Ioan-Iustin Talpos a anuntat, miercuri, ca a demisionat din grupul PSD si va activa in continuare ca parlamentar independent. incepand de astazi, voi activa ca independent, in grupul celor. continuă pe B1

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

Gabriel Liiceanu a anuntat ca a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. intr-o scrisoare deschisa transmisa marti noapte membrilor grupului, Liiceanu enumera motivele pentru acre a luat aceasta decizie si la.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social, el fiind membru al Consiliului Director al organizatiei neguvernamentale si unul dintre membrii fondatori.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Ce-i reproseaza lui Neo-Paturica Vlad Alexandrescu

Gabriel Liiceanu 77 de ani) a demisionat din Grupul pentru Dialog Social GDS) si si-a explicat gestul printr-o scrisoare redactata in termeni foarte duri.

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, a demisionat din postul sau de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agentii americane de mass-media, relateaza AFP.

Deputatii Cornel Itu si Horia Nasra au demisionat din PSD si s-au inscris in ProRomania

Deputatii PSD Cluj Cornel Itu si Horia Nasra si-au dat demisia si s-au inscris miercuri in ProRomania, a anuntat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Colegii nostri deputati Cornel Itu si Horia Nasra .

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Infractorii romani sunt din ce in ce mai inventivi, dovada ca la Constanta, indivizi inca necunoscuti, au escalat un centru comercial, au taiat acoperisul, si au coborat in rapel, intr-o casa de schimb valutar, de unde au furat 160 de mii de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )