Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social, el fiind membru al Consiliului Director al organizatiei neguvernamentale si unul dintre membrii fondatori. continuă pe Hotnews

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

Gabriel Liiceanu a anuntat ca a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. intr-o scrisoare deschisa transmisa marti noapte membrilor grupului, Liiceanu enumera motivele pentru acre a luat aceasta decizie si la.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Ce-i reproseaza lui Neo-Paturica Vlad Alexandrescu

Gabriel Liiceanu 77 de ani) a demisionat din Grupul pentru Dialog Social GDS) si si-a explicat gestul printr-o scrisoare redactata in termeni foarte duri.

Replica senatorului Vlad Alexandrescu la criticile dure ale lui Gabriel Liiceanu: O incercare disperata de a gasi tapi ispasitori

Senatorul USR Vlad Alexandrescu afirma ca filosoful Gabriel Liiceanu si-a dat demisia din Grupul pentru Dialog Social pentru ca nu a reusit sa-si impuna punctul de vedere in ce priveste procesul alegerii noului presedinte al Comitetului Director al GDS.

Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

Senatorul Ioan-Iustin Talpos a anuntat, miercuri, ca a demisionat din grupul PSD si va activa in continuare ca parlamentar independent. incepand de astazi, voi activa ca independent, in grupul celor.

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, a demisionat din postul sau de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agentii americane de mass-media, relateaza AFP.

inaltul Reprezentant UE viziteaza Republica Moldova pentru dialog diplomatic

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica .

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

FOTOGALERIE O cladire cu 3 etaje ar putea fi construita in Parcul Plumbuita, langa ceasul de la Doamna Ghica. Proiectul este initiat de biserica din parc pentru a face asezamant social

O cladire cu doua subsoluri, parter si 3 etaje ar putea fi construita in Parcul Plumbuita, chiar la intersectia de la Doamna Ghica, langa ceas, potrivit unui plan urbanistic zonal aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei. Proiectul este initiat de Parohia Parc Plumbuita - construita tot in parc la inceputul anilor 2000 - iar blocul va avea functiunea de asezamant social. Terenul de 3. 500 de metri patrati este proprietatea Consiliului Local Sector 2 si a fost concesionat bisericii pe o perioada de 49 de ani.

Mario Draghi, apel catre tarile din Eurozona pentru uniunea fiscala

Dupa opt ani la carma BCE si la o luna de la demisie, Mario Draghi lanseaza un mesaj puternic si explicit: Este mai urgent ca niciodata ca fiecare tara din Uniunea Europeana sa creasca cheltuielile publice pentru a combate incetinirea economiei si sa faca eforturi pe termen lung pentru o adevarata uniune fiscala, care este esentiala pentru ca Eurozona sa intre in competitie cu alte puteri globale, potrivit Corriere della Sera, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )