Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol. continuă pe Antena3

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Fundatia Mereu Aproape si Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistratii din Galati, campania Apa trece, Romania ramane

Dezastrul care a avut loc in aceasta dimineata in judetul Galati, in urma caruia 18 localitati au fost maturate de viitura, noua persoane si-au pierdut viata si trei sunt disparute, nu a ramas fara.

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de.

Locuitorii Sectorului 4 din Capitala vor putea adopta un caine al blocului

Locuitorii Sectorului 4 din Bucuresti vor avea ocazia sa adopte un caine al blocului. Singura conditie este ca 51% dinntre locatari sa isi dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de asociatie,.

Cablistii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova, Moldova 1, cei de la Chisinau - sa retransmita TVR

TVR va trebui sa fie retransmis obligatoriu de catre operatorii de cablu din Republica Moldova, in timp ce operatorii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1, scrie Mediafax, care citeaza un document avizat favorabil, marti, de CNA.

La iarna, centralele termice din Mangalia vor functiona pe gaz.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a declarat, luni, intr-o intalnire cu presedintii Asociatiilor de Proprietari, ca in aceasta iarna toate centralele termice din oras vor fi alimentate cu gaze, iar pretul gigacaloriei va ramane neschimbat, respectiv 295 lei/gigacalorie. Totodata, edilul i-a asigurat pe reprezentantii locatarilor ca nu vor mai exista probleme cu furnizarea agentului termic, in sistemul centralizat. Deocamdata au fost montate arzatoarele pe gaz la doua centrale .

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine pe 23 septembrie un concert in Piata George Enescu, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Pentru a promova acest.

Hotarare. Romanii vor primi medicamentele cele mai ieftine pe reteta

Romanii ar putea primi doar medicamente ieftine pe reteta. Acest lucru s-ar putea intampla de la anul, anuntul fiind facut de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Privatizarea Romtelecom: cat vor primi consultantii

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) va aloca, din propriul buget, 2 milioane de lei pentru plata contractelor de consultanta in procesul de privatizare a Romtelecom, suma reprezentand partea fixa a onorariului consultantului, la.

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )