Libnet.ro
UNICEF

05:15

Locuitorii Sectorului 4 din Capitala vor putea adopta un caine al blocului

B1 B1,
Locuitorii Sectorului 4 din Capitala vor putea adopta un caine al blocului

Locuitorii Sectorului 4 din Bucuresti vor avea ocazia sa adopte un caine al blocului. Singura conditie este ca 51% dinntre locatari sa isi dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de asociatie,. continuă pe B1

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un caine langa bloc

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre.

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un caine langa fiecare bloc

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre.

Bucurestenii din sectorul 4 vor putea avea cate un caine al blocului

Bucurestenii din sectorul 4 vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre asociatie, potrivit Primariei Sectorului 4, citata de Mediafax.

SRR si TVR se vor putea constitui in persoane juridice, ca sa transmita in strainatate.

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) si Societatea Romana de Televiziune SRTV) se vor putea constitui in persoane juridice, in tara sau strainatate, pentru a putea difuza programe pe teritoriul statelor a caror legislatie impune acest lucru, anunta Guvernul, potrivit Mediafax. Masura este promovata printr-un proiect de lege care a fost aprobat, miercuri, si este luata in contextul intelegerii amiabile dintre Republica Moldova si Romania privind revenirea SRTV pe piata media a acestui .

Manastirea Buna vestire din judetul Olt a infiintat o scoala gimnaziala unde fetele orfane si din familii sarace vor putea studia gratuit, fiind asigurata inclusiv cazarea

Manastirea Buna vestire din comuna Gradinari, judetul Olt, a infiintat in aceasta localitate, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, o scoala gimnaziala de excelenta unde vor putea studia gratuit, incepand din acest nou an scolar, fetele orfane si din familii fara posibilitati materiale, potrivit Agerpres. Elevele vor studia matematica, arhitectura si limbi straine, dar vor face si cursuri practice de bucatarie, croitorie, patiserie si infirmerie.

Fondurile de pensii private vor putea investi mai usor la companii de stat

Fondurile de pensii private vor putea sa investeasca mai usor in titluri de credit emise de companii la care statul controleaza cel putin o treime din pachetul de actiuni, potrivit unei norme adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei a fost impuscat de o femeie cu care s-a sicanat in trafic. Din.

ASPA a intensificat programul de prindere a canilor fara stapan din Capitala

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a intensificat programul de prindere a canilor fara stapan din Capitala, actionand cu 11 masini, fata de trei masini cate existau inainte.

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impu.

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )