Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Blocul in care functioneaza Club A, club studentesc infiintat in 1969, unde s-au lansat numeroase trupe rock si underground, intra in consolidare, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

GABRIELA FIREA: Peste 8.000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca, in doar 48 de ore, peste 8. 000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta.

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea sa salveze Bucurestiul. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook imagini spectaculoase cu Podul Ciurel. Primarul General al Capitalei a transmis si un mesaj critic la adresa celor care au incercat blocarea proiectului.

Gabriela Firea activeaza de urgenta spitalul modular infiintat. Anuntul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a decis activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular - sectie externa a spitalului Victor Babes - construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de Covid-19.

Gabriela Firea acuza Ministerul Sanatatii de manipulare si dezinformare, dupa noul bilant: Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Replica GCS: Politizarea crizei sanitare e revoltatoare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acuzat Ministerul Sanatatiide manipulare si dezinformare, in conditiile in carebilantul prezentat duminica de autoritatiarata c.

Gabriela Firea explica numarul mare de pacienti COVID-19 din Bucuresti

Gabriela Firea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca Bucurestiul nu este focar de infectie cu COVID-19. Potrivit primarului general al Capitalei, ca 60% dintre pacientii tratati de spitalele din Capitala provin din alte judete.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Peste 60% din pacientii din Capitala sunt din tara. Bucurestiul nu este un focar (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, pentru B1 TV, ca, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus,Bucurestiul nu poate fi numit focar, iar peste 60% din pacientii din Ca.

Gabriela Firea: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile Se doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

Grupul de Comunicare Strategica, replica pentru Gabriela Firea: Respingem astfel de acuzatii formulate din ratiuni politice

Grupul de Comunicare Strategica i-a dat replica Gabrielei Firea, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca se dezinformeaza in privinta cazurilor reale ale pacientilor cu coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )