Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea contesta alegerile de la Bucuresti: Niciodata nu a fost diferenta atat de mare intre rezultat si exit-poll

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea contesta alegerile de la Bucuresti: Niciodata nu a fost diferenta atat de mare intre rezultat si exit-poll

Gabriela Firea a anuntat ca cere renumararea voturilor pentru Primaria Generala, dar si pentru primariile de sector, dupa ce, spune ea, au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi, transmite Mediafax. Ea a sustinut ca va prezenta probele, miercuri, conducerii PSD si avocatului. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Generala: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, ca va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei, dupa ce a primit informatii ca au existat mai multe nereguli in timpul procesului de votare.

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale

Gabriela Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale de duminica, sugerand ca rezultatul n-a .

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

NICUSOR DAN: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora.

Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Romanii trebuie sa afle ca s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii nostri in Bucuresti si trebuie sa aratam toate aceste minciuni, a spus marti Gabriela Firea.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate partiale Bucuresti: Nicusor Dan - 42,79%, Gabriela Firea - 37,98%

Biroul Electoral Central a anuntat mai devreme noi date pentru alegerile locale: Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR si PNL, a obtinut 42,79% din voturi pentru functia de primar general al Capitalei, iar Gabriela Firea a obtinut un numar de 37,98%. Datele oferite de Biroul Electoral Central vin dupa numararea a circa 97,92% din voturi.

Gabriela Firea: O sa ma bat in continuare pentru Bucuresti

Gabriela Firea anunta ca PSD demareaza precampania pentru alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )