Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2020 Mihai Chirica a castigat alegerile pentru Primaria Iasi

Primarul in functie al Iasiului, liberalul Mihai Chirica, a cistigat detasat un nou mandat in fata candidatului USR PLUS Cosette Chichirau, conform rezultatelor provizorii centralizate de BEC.

Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

Costel Alexe, candidatul PNL la Consiliul Judetean Iasi, a anuntat petrecere pentru luni seara, fiind convins de victoria liberalilor in alegerile din oras. Candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica, ar fi.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica: Am votat pentru o viata mai buna, ceea ce cred ca meritam cu adevarat

Primarul Iasiului, Mihai Chirica,si-a exercitat dreptul la vot in jurul orei 10. el ii indeamna pe oameni la vot pentru o viata mai buna. Chirica le mai transmite iesenilor ca astazi se.

Mihai Chirica a castigat un nou mandat de primar al Iasiului: Candidatul PNL a obtinut 42,1% dupa numararea voturilor din 85% din sectii

Mihai Chirica, actual primar al municipiului Iasi si candidat PNL la alegereile locale, a obtinut un nou mandat de edil, potrivit rezultatelor partiale, dupa numarea voturilor din 85% dintre sectiile de votare, in.

Rezultate alegeri locale 2020. Mihai Chirica a castigat un nou mandat de primar la Iasi

Rezultatele preliminarii de la Iasi arata ca primarul in functie, Mihai Chirica, a castigat un nou mandat. Locul doi a fost adjudecat de Cosette Chichirau, de la USR-PLUS.

Mihai Chirica: Iasiul, ca toate celelalte mari orase, a ales un alt drum, cel al schimbarii care trebuie sa recupereze aproape 30 de ani de decalaje majore ale Romaniei fata de restul tarilor europene

Timpul vorbelor a trecut si a venit vremea faptelor, a spus Mihai Chirica, primarul in functie al Iasiului, dupa cele doua luni de zile in care electoratul a ascultat programele propuse de.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

HotNews Live: Alegerile locale 2020 si rezultatele exit-poll-urilor au fost comentate impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance

Jurnalistii Hotnews Clarice Dinu si Gabriel Bejan impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance au discutat incepand cu ora 20,30 despre alegerile locale de astazi, exit-pollurile pe Bucuresti, neregulile semnalate in tara, prezenta la vot si multe altele.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )