Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), considera ca prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura 039;039;a cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani039;039;, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), considera ca prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura a cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani.

Firea: A cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani! Trei luni de cosmar pentru Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani, adaugand mai multe critici la adresa Cabinetului Orban. Trei luni de cosmar pentru Romania!, catalogheaza Firea perioada guvernarii PNL.

Jubilatiile Gabrielei Firea la caderea Guvernului Orban

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de ro.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Gabriela Firea despre vinieta de Bucuresti: Daca doriti, organizam un referendum

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni ca daca se dorese, municipalitatea va organiza referendum pentru introducerea vinietei Oxigen daca se doreste acest lucru. Primarul a facut declaratia intr-o vizita la santierul de pe Prelungirea Ghencea 322 - 326 unde municipalitatea construieste un bloc de locuinte sociale, Iar Gabriela Firea a spus ca ideea i-a venit pe loc. intrebata daca mai are timp sa organizeze referendumul intr-o luna aceasta a spus ca timp ar fi dar a ridicat problema banilor.

Gabriela Firea, pe santierul cartierului social din Ghencea. Cum raspunde la atacurile lui Ludovic Orban

Gabriela Firea a fost prezenta pe santierul unde se vor construi locuinte sociale. Primarul general al Capitalei, a anuntat ca daca totul va decurge fara impedimente, are in plan un alt program ambitios de locuinte pentru tineri. intrebata cum comenteaza afirmatiile facute ieri de Ludovic Orban, Gabriela Firea a spus ca premierul foloseste un limbaj suburban, se descalifica si nu este un prim-ministru european.

Gabriela Firea, masuri speciale pentru deszapezire: Sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 de operatori

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a luat masuri speciale pentru a se interveni pentru deszapezire in sectoarele in care va fi nevoie. Meteorologii au anuntat cod portocaliu de vant si ninsoare pentru Capitala, valabil de miercuri seara pana joi dimineata.

Gabriela Firea, vesti bune pentru bucurestenii aflati intr-o situatie dificila: Sute de locuinte sociale sunt in constructie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, anunta ca persoanele aflate in situatii dificile vor beneficia de un numar de 600 de locuinte sociale din partea Primariei Capitalei, odata cu finalizarea proiectului prin care se construiesc opt blocuri in Prelungirea Ghencea, imobiluri destinate familiilor cu nevoi.

VIDEO Rares Bogdan, catre liberali: Vom castiga localele. Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, Clotilde Armand, o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se declara convins ca PNL va castiga alegerile locale in Bucuresti, daca se mobilizeaza, el afirmand ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, iar Clotilde Armand, candidatul USR la Primaria Sectorului 1, este o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )