Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce se intampla, de fapt, cu inceperea scolilor in Romania. Un cunoscut psiholog a explicat tot

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu inceperea scolilor in Romania. Un cunoscut psiholog a explicat tot

Un cunoscut psiholog a vorbit, intr-un interviu acordat pentru impact. ro, despre inceperea scolilor in Romania, in contextul pandemiei de COVID-19. Ce impact vor avea noile reguli introduse in institutiile de invatamant, pentru a preveni raspandirea virusului, asupra elevilor, aflati in randurile de mai jos. Cum vor fi afectati elevii de inceperea scolilor A mai ramas . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si Monica Anisie, ministrul Educatiei, au anuntat ultimele reglementari in ceea ce priveste deschiderea anului scolar 2020-2021, pe 14 septembrie, in conditii de epidemie de coronavirus. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor, vedeti un pic mai jos. Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu 2 saptamani inainte .

Alexandru Rafila, explicatii inainte de inceperea scolilor: Cantatul este una dintre cele mai riscante activitati

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, a vorbit, joi seara, despre inceperea noului an scolar 2020-2021 in contextul crizei sanitare declansata de noul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale.

PSD face anuntul soc. Ce se intampla din 2021 in Romania. Va fi groaznic

Anunt soc din partea Partidului Social Democrat! Ce se va intampla din 2021 in Romania intrece orice imaginatie. Declaratiile lui Marcel Ciolacu sunt ingrijoratoare. PSD a dezvaluit ce se intampla din 2021 in Romania Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care avertizeaza asupra ce se va intampla din punct .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )