Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top FAKE NEWS despre Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Top FAKE NEWS despre Liviu Dragnea

Au existat numeroase stiri false despre Liviu Dragnea, preluate de foarte multi in aceasta saptamana. Razvan Dumitrescu a prezentat duminica la Antena 3 topul FAKE NEWS despre Dragnea. Top FAKE NEWS. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea obtine o victorie a la Pirus

PSD este un partid monolit. Seful sau ori are puterea absoluta, ori nu o are deloc. Dupa toate discutiile contondente, insotite de injuraturi, dupa declaratiile explicite ale dnelor Firea si Andronescu, Dragnea nu mai poate pretinde respect in partid si in guvern. Iar contestatarii sunt oameni cu greutate, nu pot fi ignorati: Firea, Paul Stanescu, Badalau, Tudose, Andronescu, si altii. intr-un rastimp scurt, Dragnea trebuie sa plece.

LIVE Text Liviu Dragnea, dupa CEx-ul PSD: Nu pot spune ceva rau despre Gabi Firea. Sper sa ii treaca supararea. Eu nu imi voi retrage sustinerea pentru ea

Presedintele PSD Liviu Dragnea face primele declaratii despre discutiile din CEx-ul PSD. Printre subiecte, referendumul si pesta porcina.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca nu exista o situatie tensionata in interiorul PSD si ca nu crede ca i se va cere demisia din conducerea.

Hans Klemm, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Am discutat multe lucruri. S-a pus accent pe relatia economica

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca a discutat miercuri cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre multe lucruri, accentul fiind pus pe relatia.

Liviu Dragnea: Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, sambata, la finalul sedintei CExN de la Neptun. Am mai vorbit despre referendum . ) Am dat un vot in.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

CEx PSD: Liviu Dragnea a anuntat ca nu va candida la prezidentiale. Carmen Dan ramane in functie, in ciuda cererii lui Firea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, in cadrul CEx, ca nu va candida la alegerile prezidentiale, PSD urmand sa aiba candidat unic cu ALDE, au aratat surse din interiorul partidului. Acesta a precizat insa ca nu stie daca partenerul sau de coalitie, Calin Popescu Tariceanu, va fi propunerea finala.

Surse: Liviu Dragnea pregateste un OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

Surse: Liviu Dragnea pregateste OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

Scoala politica de vara a femeilor social-democrate incepe astazi, la Mamaia, iar Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt asteptati la eveniment

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD) va avea loc, in perioada 30 august 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, dar si alti lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmeaza sa se reuneasca, la Neptun, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN), la sfarsitul acestei saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )