Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gabriela Firea, dupa anuntul ca masca devine obligatorie aproape peste tot: Guvernul trebuia sa demareze testarea in masa a cetatenilor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa anuntul ca masca devine obligatorie aproape peste tot: Guvernul trebuia sa demareze testarea in masa a cetatenilor

Gabriela Firea a reactionat dur dupa anuntul facut de Raed Arafat si Nelu Tataru privind instituirea purtarii obligatorie a mastilor de protectie in spatiile publice, in zonele unde incidenta depaseste 3 cazuri la mia de locuitori. Fostul primar al Capitalei spune ca autoritatile trebuiau sa anunte o masura concreta in lupta cu pandemia si anume testarea in masa a populatiei. continuă pe Antena3

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

De miercuri masca devine obligatorie in spatiile publice Arges. Ce risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges. Amenzile penru cei care nu se conformeaza pot ajunge pana la 2. 500 de lei.

Prima localitate din Olt in care masca devine obligatorie atat in spatii inchise, cat si pe strada

In orasul cu cea mai mare rata de infectare din Olt nu se va mai putea iesi din casa fara masca de protectie. Masura a fost instituita de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica din 15 octombrie.

Masca devine obligatorie pe strada in judetul Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat in sedinta extraordinara de luni seara ca pe.

Gabriela Firea, dupa cifrele care arata rate diferite de imbolnavire in Bucuresti: Incompetenta si rea-credinta

Primarul general in functie, Gabriela Firea, comenteaza cifrele diferite privind rata de infectare prezentate de autoritati si afirma ca este o dovada de incompetenta si rea-credinta. Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor, a afirmat Firea, referindu-se la cifrele diferite prezentate de prefectul Capitalei, de Institutul National de Sanatate Publica si de Grupul de Comunicare Strategica.

Purtarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice din judetul Arges

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in judetul Arges, in toate spatiile publice, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Masca devine obligatorie in.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

Masuri dure impotriva Covid-19 la Galati. Purtarea mastii in aer liber devine obligatorie

Purtarea mastii in aer liber devine obligatorie de marti in Galati, in efortul de a reduce cresterea infectiilor cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat Institutia Prefectului judetului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )