Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Playtech Playtech,
Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii din Romania. Mai sunt cateva zile in care se intampla asta in magazine. Pentru sezonul de toamna, cand e preconizata. continuă pe Playtech

PENSII 2020. Anuntul momentului despre pensiile din Romania! Mesajul ministrului Muncii pentru postasi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni, 24 august, ca urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp.

Camerele de supraveghere in orasele din Romania, noua realitate: ce spune legea

Conform particularitatilor unei noi legi publicate deja in Monitorul Oficial, camerele de supraveghere in Romania isi vor gasi loc in toate orasele din Romania, in care edilii si le.

Ce se va intampla acum cu orele suplimentare ale muncitorilor. Ministrul Muncii a facut anuntul ferm

Ministru Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca ia in calcul implementarea unui nou sistem electronic. Ce se intampla cu orele suplimentare ale muncitorilor Un sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare ale muncitorilor din constructii este luat in calcul de catre Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a facut aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial .

Catalin Maruta a facut anuntul acum. Ce se intampla cu emisiunea lui de la PRO TV

Catalin Maruta a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea sa de la PRO TV incepe o noua etapa. Pana atunci, fac cinste cu o limonada. Catalin Maruta, anunt despre emisiunea lui de la PRO TV Echipa emisiunii La Maruta se intoarce in casele telespectatorilor, cu multa voie buna, muzica, noutati din showbiz si invitati .

Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Luni, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca in situatia in care intr-o scoala cursurile vor fi suspendate din cauza noului coronavirus, un parinte va primi 75% din salariu ca sa stea cu copilul acasa, noteaza Agerpres. Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna Daca apare un caz intr-o clasa, automat .

Descoperire de 80 miliarde de dolari in Marea Neagra! Autoritatile au facut anuntul: ce au gasit

Autoritatile au dezvaluit descoperirea in valoarea de 80 de miliarde de dolari care i-a uluit. Ce se ascundea in Marea Neagra? Descoperire uriasa in Marea Neagra Romania ascunde multe frumuseti, iar autoritatile au facut oficial anuntul ca intr-una dintre ele se ascundea o surpriza uriasa. Au fost descoperite gaze naturale de 320 de miliarde de .

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Cand incepe Las Fierbinti. Pro TV a facut anuntul pentru toamna

Televiziunea PRO TV a anuntat ca serialul Las Fierbinti, sezon nou, va incepe luni, 7 septembrie, apoi, incepand cu saptamana urmatoare, va fi difuzat martea si joia. PRO TV a facut publica grila de toamna a postului. Cand incepe serialul Las Fierbinti. Pro TV a anuntat grila de toamna Televiziunea din Pache Protopopescu, care in .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati la Administratia Prezidentiala. Presedintele este asteptat sa vorbeasca despre ultimul bilant al pandemiei si despre masurile pregatite in perioada urmatoare, pritre care si redeschiderea restaurantelor. Este pentru a cincea saptamana consecutiv cand seful statului sustine o .

Mircea Badea a facut anuntul socant. Decizie radicala luata de prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, difuzata la Antena 3, a facut un anunt controversat. Acesta refuza sa isi dea copilul la scoala, din septembrie. Cum motiveaza decizia, aflati in randurile de mai jos. Mircea Badea refuza sa isi trimita copilul la scoala Mircea Badea preconizeaza ca luna septembrie va aduce o adevarata explozie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )