Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu Primarul general (FOTO)

B1 B1,
Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu Primarul general (FOTO)

Gabriela Firea a ajuns tinta ironiilor in mediul online, dupa ce a publicat pe Facebook o fotografie din vacanta. Primarul general s-a pozat la malul marii, iar mesajul care insoteste imaginea este: Cerul . continuă pe B1

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii si meme-uri in mediul online, dupa ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanta.

Stirile ProTV: Firea, ironizata dupa ce a publicat o fotografie din vacanta. MEME-urile aparute

Gabriela Firea a ajuns tinta ironiilor dupa ce a publicat pe Facebook o fotografie din vacanta, pe plaja. Aceasta apare la malul marii, iar mesajul care insoteste imaginea este: Cerul este panza pe care Dumnezeu picteaza in fiecare zi.

Eco-taxa pentru pungi din plastic a crescut de la 0,10 lei la 0,15 lei

Valoarea eco-taxei pentru pungile din plastic creste de la 0,10 lei, la 0,15 lei, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate marti de Guvern, la propunerea Ministerului Mediului. in afara de cresterea cuantumului eco-taxei, noile prevederi obliga taxarea oricarui tip de pungi din plastic, indiferent de grosimea sau forma lor. De asemenea, vor fi interzise pungile din plastic foarte subtire, fara maner, disponibile gratuit, de obicei la raioanele de fructe si legume.

Se cauta solutii pentru votul din Diaspora. Posibila sesiune parlamentara extraordinara a Parlamentului

Parlamentarii cauta de luni solutii pentru votul din Diaspora, astfel incat sa nu se mai repete scandalul de la alegerile europarlamentare. Problema este ca ultima saptamana de activitate de Parlament se.

Faze tari: Val de glume dupa ultima poza a Gabrielei Firea din vacanta. Cum este ironizat primarul Capitalei; Frantuzoaicele si-au afisat decolteul pe internet. Motivul din spatele pozelor;

Cainii, clienti rasfatati ai unei cafenele din Targu Mures. Cainii au fost pret de o zi clienti rasfatati la o cafenea din Targu Mures. insotiti de stapani, au avut parte de. Oul de peste care a supravietuit dupa ce a trecut prin intestinele unei lebede. Puterea de supravietuire a pestisorilor killi a fost dovedita inca o data in urma unei descoperiri neobisnuite.

INTERVIURILE DIN BURSA, CELE MAI BUNE DIN PRESA SCRISA Victor Roncea, premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe 2018

Colegul nostru, Victor Roncea, a primit Premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pe anul 2018 la categoria Presa scrisa pentru seria de interviuri din ziarul BURSA intitulata Luminile si umbrele Centenarului, care i-a avut intre cei intervievati pe academicienii si profesorii Ioan Aurel Pop, Ilie Badescu si Larry Watts.

WTA Birmingham: Julia Goerges vs Ashleigh Barty, duelul din finala - Cele doua jucatoare evolueaza impreuna in proba de dublu

Julia Goerges 19 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut in doua seturi de croata Petra Martic 25 WTA), scor 6-4, 6-3, si s-a calificat in finala turneului Premier de la Birmingham. Jucatoarea din Germania se va lupta pentru trofeu cu australianca Ashleigh Barty, partenera sa in proba de dublu din cadrul competitiei britanice.

AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANII din strainatate! Parasiti de URGENTA ACEASTA TARA!

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru toti romanii care intentionau sa mearga in Franta, in conditiile in care Meteo France a anuntat un episod de canicula intensa in.

Protest pentru fetita din Baia de Arama. Sute de oameni au ajuns la Craiova

Zeci de oameni s-au strans, duminica dimineata, in fata Primariei din localitatea Baia de Arama, judetul Mehedinti, si anunta ca vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemutumiti de modul in care.

Politia Bucuresti vrea sa cumpere servicii de mentenanta pentru masinile din dotare

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) a lansat o licitatie de 28,8 milioane lei 6,07 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de mentenanta pentru masinile Volkswagen Polo din dotare, pe o durata de 18 luni, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )