Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

B1 B1,
Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei. continuă pe B1

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Romania va intari parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii dezvoltand si componenta economica, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului. Vom.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a.

Liviu Dragnea, mesaj intepator pentru cei de la PNL

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi faptul ca PSD ar fi scazut sub 30%, potrivit unui sondaj IMAS, sustinand ca formatiunea este deja sub 10% si PNL are 51%. Asa este.

Gabriela Firea, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: Fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al PSD

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis, sambata, inaintea inceperii Congresului PSD, un mesaj cu privire la viitorul presedinte de partid,desi azi nu se pune in joc functia ocupata de.

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in.

Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur liderilor PSD. O functie in BPN nu inseamna, dragi prieteni, o coronita, ca noi avem merite deosebite, ca ne-am nascut cu stea in frunte, ca suntem alesii neamului.

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )