Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevarul iese la lumina!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea a declarat, luni, ca premierul Ludovic Orban a recunoscut ca problemele mari din Bucuresti nu se pot rezolva decat printr-o colaborare stransa intre Primarie si Guvern. continuă pe Antena3

ASTAZI: Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor si primarul ales al Capitalei discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, se intalnesc, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti, conform news. ro.

Premierul Ludovic Orban se izoleaza si se testeaza de urgenta

Ludovic Orban si-a anulat toate intalnirile pe care le avea programate pentru ziua de luni si a ceru.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

LUDOVIC ORBAN: Bugetul 2021 va fi votat de viitorul Parlament, alegerile trebuie organizate pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca bugetul de stat pe 2021 va fi votat de viitorul Parlament, acuzand majoritatea controlata de PSD din actuala configuratie parlamentara ca nu mai are legitimitate.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca dascalii au obligatia sa se adapteze la orice situatie.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )