Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi

B1 B1,
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre campania pentru testarea bucurestenilor. Asa cum stiti, inca din luna martie, din debutul pandemiei, noi am achizitionat prin. continuă pe B1

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi. Pandemia nu s-a sfarsit si trebuie sa ne obisnuim sa coabitam cu acest virus (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre campania pentru testarea bucurestenilor. Ea a explicat ca municipalitatea ar putea ajunge la o capacitate de 1. 600 de teste pentru COVID-19.

Gabriela Firea: Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate pe 3 august. Sunt procese vechi de 16 ani. Trebuie sa platim 115 milioane de euro reprezentantilor familiei Costanda (VIDEO)

Gabriel Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca, in urma unor procese care au inceput acum 16 ani, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti trebuie sa plateasca 115 milioane de euro.

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Gabriela Firea: Decizia Guvernului de a nu dubla alocatiile, o lipsa de respect. Acei 23 de lei in plus nu acopera de fapt nici scumpirile la fructe si legume din aceasta perioada de pandemie (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat decizia Guvernului de a majora alocatiile pentru copii doar cu 15% si o considera o lipsa de respect, in conditiile in care, sustine edilul,.

Sedinta extraordinara a CGMB convocata de primarul general Gabriela Firea. Rectificarea bugetara si proiectul Testarea Continua, pe ordinea de zi

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a covoncat o sedinta extraordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti pentru miercuri, incepand cu ora 15. Municipalitatea a precizat ca, pentru a.

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Gabriela Firea, despre alianta dintre Ponta si Negoita: O alianta a raului, doresc sa omoare candidatul Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

Gabriela Firea, un nou anunt privind lucrarile de la Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut un nou anunt in privinta progreselor inregist.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

Gabriela Firea: E o lipsa de respect fata de copiii din Romania. Acei 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat ca Guvernul nu respecta copiii din Romania, iar acea alocare de 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume care au avut loc in aceasta perioada. Ea a precizat ca PSD nu poate fi de acord cu abordarea alocarii unui procent de 15% la alocatiile pentru copii fiindca asta inseamna de fapt o taiere de 85%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )