Libnet.ro
UNICEF

14:15

Schimbare de look pentru Gabriela Firea: Am intrebat-o pe stilista ce parere are FOTO

B1 B1,
Schimbare de look pentru Gabriela Firea: Am intrebat-o pe stilista ce parere are FOTO

Gabriela Firea a simtit nevoia unei schimbari de look dupa alegerile pierdute din Capitala, in fata lui Nicusor Dan. Fostul edil s-a tuns mai scurt, pentru ca avea parul ars. Vineri, 9 octombrie,. continuă pe B1

Gabriela Firea, schimbare radicala de look. S-a tuns scurt dupa ce nu a mai fost aleasa primar general al Bucurestiului

Aproape zilnic a aparut pe sticla sau pe retelele de socializare, a fost in campanie electorala, dar iata ce face Gabriela Firea acum, dupa ce nu a mai castigat inca un mandat de primar general al Bucurestiului. A decis sa abordeze un nou look.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

GABRIELA FIREA: Toate listele de candidati pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune

Toate listele de candidati la alegerile locale pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid, deci nu se poate vorbi decat in acesti termeni, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce pas urmeaza sa faca

Pe data de 27 septembrie 2020, Romania si-a ales primarii si consilierii locali, dar si de judet. Din pacate, in Bucuresti, Gabriela Firea a pierdut alegerile. Imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei, s-a tuns si acum toata lumea se intreaba de ce. De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria .

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa gafa imensa facuta de Guvern: Cititi si va cruciti! La ce ii condamna Guvernul pe acesti bolnavi?

Fostul primar al Capitalei demasca neregulile facute de Guvern. Aceasta a publicat in urma cu cateva minute un document oficial in care sunt mentionate detalii privind transformarea Spitalului Sfantul Stelian in spital pentru pacientii cu forme medii si grave de COVID-19. Potrivit Gabrielei Firea, spitalul nu are sectie de ATI, un aspect important care aduce .

Raluca Turcan afirma ca Primaria Capitalei a tinut blocate proiecte de 3,1 miliarde de euro: Gabriela Firea s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca social-democrata Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei nu din cauza Guvernului, asa cum sustine ea, ci din cauza propriei.

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )