Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gala Cesar 2020. Pentru prima data in istorie, premiul onorific nu va fi acordat: care este motivul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Gala Cesar 2020. Pentru prima data in istorie, premiul onorific nu va fi acordat: care este motivul VIDEO

Pentru prima data in istorie, de cand este organizata ceremonia premiilor Cesar, din 1976, niciun trofeu onorific nu va fi acordat, vineri, la Paris, potrivit Le Parisien. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

Numarul infectiilor noi raportate intr-o zi din afara Chinei le-a depasit pentru prima data pe cele din China

Pentru prima data de la debutul crizei s-au inregistrat mai multe cazuri de noi infectii cu coronavirus raportate intr-o zi in afara Chinei, transmite Spiegelonline. Daca in China s-au inregistrat 411.

Ne-am imprumutat pentru prima data la dobanzi negative

Ministerul Finantelor a luat 150 de milioane de euro la -0,11% Tara noastra s-a imprumutat ieri, pentru prima oara in istorie, la dobanzi negative, a anuntat, in deschiderea sedintei de Guvern, ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 25 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 25 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara -Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste inainte sa deschizi prima data gura.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

Armata rusa a desfasurat un nou test cu racheta hipersonica de croaziera Zircon, lansand-o pentru prima oara de pe o nava de suprafata. intr-un anunt oficial facut astazi se precizeaza ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator -Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator -Iubirea este vesela, libertina, ca o joaca in doi, dar aceasta atitudine usuratica nu e de dorit intr-un cuplu bine format, pentru ca va.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -Azi ai parte de o victorie de toata frumusetea, pentru ca reusesti sa demonstrezi ca adevarul e la tine. Cei care au umblat cu cioara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )