Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

B1 B1,
Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

Armata rusa a desfasurat un nou test cu racheta hipersonica de croaziera Zircon, lansand-o pentru prima oara de pe o nava de suprafata. intr-un anunt oficial facut astazi se precizeaza ca. continuă pe B1

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi.

Liviu Dragnea, dus la pescuit cu elicopterul pe insula Belina. Pilot: Prima oara cand am aterizat acolo erau balarii

Un pilot audiat ca martor in Dosarul Belina a relatat in fata instantei cum il plimba pe Liviu Dragnea cu elicopterul pe insula si pe bratul Pavel. Deoarece prima oara a aterizat in balarii, pilotul i-a spus fostului sef al PSD sa degajeze terenul pana la urmatoarea excursie.

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

Numarul infectiilor noi raportate intr-o zi din afara Chinei le-a depasit pentru prima data pe cele din China

Pentru prima data de la debutul crizei s-au inregistrat mai multe cazuri de noi infectii cu coronavirus raportate intr-o zi in afara Chinei, transmite Spiegelonline. Daca in China s-au inregistrat 411.

Quentin Tarantino a devenit tata pentru prima data, la varsta de 56 de ani

Regizorul Quentin Tarantino a devenit pentru prima data tata, la varsta de 56 de ani, dupa ce sotia sa, cantareata si modelul Daniella Pick, cu 20 de ani mai tanara decat cineastul, a nascut un baietel, scrie Agerpres, citand site-ul TMZ.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )